"Ľaľa ho, papľuha, ogrcal mi krpce! Ej bisťu, a tá tej žinčice, čo je tu vyliatô!" riekol valach najdúchovi. Povetrím zacvendžal pohlavok a nezbedník zaujúkal od bôľu, beľmô otrčil i hompáľajúc valaškou odcupital na poľanu.
bud este nebola ale kks to su za fooora ako si mam pamätať najkrajsiu uplne tu najkrajsiu vetu v zivote ved zijem len 17 rokov podla mna este neprisla a mozno ani nepride ale itak mozno uz aj prisla aja som si ju nezapametala lebo som si nemyslela ze niekto zalezi taketo forum!
... pre mna ked som sa konecne pacila dotycnemu kt.sami pacil - pritahujes ma ..len bolo to take ....ze nevem ci 100% vazne myslené ale v tom momente bolo nakrajsie ... pre mňa
"ty pises uz ako ti kkti co sa o nich ucime na literature." takto spoluziak ohodnotil moju slohovu pracu a ja som sa - bez srandy - citil neskutocne pocteny
Tak najkrajšia veta bude keď niektorú snáď požiadam o ruku neni tak? Ale zatial jednoznačne najkrajšia a najpoužívanejšia veta je: CO SPRAVÍŠ, NESPRAVÍŠ NIC!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
lebo ju ľúbim a som s ňou šťastný
-Doktorka mi oznámila ,že všetky rakovinové bunky sú zničené .
( ja som žiadnu peknú vetu ešte nikdy nikomu nepovedala )
To mi povedala mamka, keď jej pred dvanástimi rokmi diagnostikovali sklerózu multiplex a dávali jej max. 3 roky plnohodnotného života. A stále je tu
a ja zbožńujem ľubozvučnú slovenčinu, i ľ som sa kvôli tomu naučila vyslovovať i v bežnej reči
istá osoba v mojom živote.
ja som nič krásneho nepovedala asi ešte . .
"aj ja som rada, uz ma isiel slak trafit" moja odpoved
ale to je posledna najkrajsia, uplne najkrajsiu este nemam
Najkrajšie bolo , keď mi povedeli, že ju nemám.