Na profile kazdy uzivatel moze zmenit UPLNE VSETKO okrem svojho nicku. Vsetko sa da zmenit, a ked desiatky tisic chalanov a bab su schopni si zmenit svoj profil, urcite to dokazes aj ty Mucha z ucha
Jedine co nemoze uzivatel menit je NICK, ale ked pekne poprosis, tak admin ti NICK moze zmenit.
Ak nechces chodit na BIRDZ tak proste prestan chodit, tvoje konto nebude zrusene sice nikdy, cize sa mozes vratit o 5 rokov a bude to tak, ale po nejakych par mesiacoch sa deaktivuje a prestanes figurovat vo vyhladavaniach, blogoch a pod. S tym ze vsetky tvoje udaje zostanu, len budu skryte, a ked sa znova po x mesiacoch prihlasis znovu sa ti aktivuju
ahoj tomas kedze neprezeras postu tak chcem takto poziadat ci sa da moja 1vymazat?pretoze vzdy mam matias ale asi sa nedalo vtedy ked som sa prihlasoval a ziadneho matiasa som tu nenasiel okrem mna?takze budem rad ze budem matias dakujem.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
a mam pocit, ze sa da aj vymazat konto. napises adminom. ale rada. pokial u neces byt, tak radsej sem nechod, zabudni na to. zbitocne robis robotu
Jedine co nemoze uzivatel menit je NICK, ale ked pekne poprosis, tak admin ti NICK moze zmenit.
Ak nechces chodit na BIRDZ tak proste prestan chodit, tvoje konto nebude zrusene sice nikdy, cize sa mozes vratit o 5 rokov a bude to tak, ale po nejakych par mesiacoch sa deaktivuje a prestanes figurovat vo vyhladavaniach, blogoch a pod. S tym ze vsetky tvoje udaje zostanu, len budu skryte, a ked sa znova po x mesiacoch prihlasis znovu sa ti aktivuju
» www.birdz.sk/webka/matias/...
su obaja