@cesidka myslis ze 11 rocne pochopi co je lacna stetka?...ta to musis inak prirovnat... ...povedzme ze Snehulienka co ma kazdy den v tyzdni rada ineho trpaslika
no nwm, ale na mna tieto veci nejak nepomahaju...ked som naposledy videl dievca obliozovat si prst, tak som mal z toho nocne mory, adoteraz vzdy ked ju stretnem ju stale lutujem...pridrb,ale poriadny to musel byt....
.kychanie, na to by som sa ani neotocil,
..zvodne pohlay a to sepkanie, to by som si ju najprv musel vsimnut, ale nezvyknem cumiet
...ak by mna ccela niejak zvadzat, tak by sa musela dostat do mojho kolektivu, zoznamit sa so mnou...a ukazat, ze sa vie vyjadrovat a ma rozum na svoj vek, to ma dostane....
...celkovo nemam rad hlboke vystrihy, a zvodne pohlady, vyzyvave spravanie..na to sa dobre akurat trosku popozera, zasmeje...ale od vztahu, to aspon mna odradza..
@29 hotovu vec? ..nie som sice odbornik na slowo vzaty ae silne pochybujem ze susky 12 rocnych dievcatok su ,co sa tyka ontogenezy,na najvyssom stupni vyvinu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
zacat kychat - asi ma nadchu alebo alergiu
oblizovat si prst - no jo, kazdy sme nejaky -.-
zacat sa nanho kukat a sepkat nieco kamoske - tie kurvy ma ohovaraju :S
hadzat nanho zvodne pohlady - hranica medzi zvodnym a pridrbanym pohladom je tenucka
nevsimat si ho - nastastie
ist k nemu a povedat mu ze je total sexi - ist k nej a spytat sa jej, ci jej hrabe
asi tak
.kychanie, na to by som sa ani neotocil,
..zvodne pohlay a to sepkanie, to by som si ju najprv musel vsimnut, ale nezvyknem cumiet
...ak by mna ccela niejak zvadzat, tak by sa musela dostat do mojho kolektivu, zoznamit sa so mnou...a ukazat, ze sa vie vyjadrovat a ma rozum na svoj vek, to ma dostane....
...celkovo nemam rad hlboke vystrihy, a zvodne pohlady, vyzyvave spravanie..na to sa dobre akurat trosku popozera, zasmeje...ale od vztahu, to aspon mna odradza..
ani jedna možnosť... chalanov zvádzajú len kurvy... ... ale ak baliť... aj tak ani jedna možnosť, najdôležitejšie je byť sám (sama) sebou...