Hmm no kvalitne bongo je spravit tzv. Fína.... normalne ako spomenuli kolegovia das dvojlitrovu flasu prerezes ju v polovici naplis vodou... zoberes druhu mensiu flasu tam na spodku spravis dierky velmi male a vrchnak das prec... das hore sluucik naplni sa to pomaly vodou a ked pripalujes matroš tak to pekne setko vytiahne navaríš do zlata alebo do strieborna len nenechavaj fína vychladnút inak sa udusis a pojde ti to nosom ako mne raz a to nebol pekny pocit
Matez: ved to je naťahovačka alebo bublačka čo kyblovačka ...
TO TU UŽ OZAJ NIKTO NEVIE ROBYT VODNE BONGO !!!???
ČO Z VAS BUDE PANE BOŽE ,VY SA VO SVETE RYCHLO STRATITE...
proste ak vieš na akom princípe pracuje vodne bongo a nie si mentalne retardovaný tak by sisi ho mal vedieť spraviť sam...Ak nechapeš ja ti dam jeden príklad, kúp si pollitrovú flašku ,takú čo sa da v trištvťke dobre ohnúť ,väčšinou tie džusiky rauch majú taku bublinu pri štupli , vypi si kludne džusik, ponukni aj kamaratov nebudz sviňa, a sprav dieru na konci flaše,nerob najprv kotol,ked maš dieru zohni flašku v tej priehlbine a trochu nahrej zapikom aby sa tvar udržal zohnutý ,alebo to zlep paskou to je jedno,potom napusti vodu, vyskušaj sať či jej tam není veľa (vypluješ), malo (doleješ),potom až sprav kotlik ,dierky a nalož kurwa dobrý skunk ,lebo cez vodné skunk (alebo neaký značkový model) chutne chutí, krásne prefiltruje smog a iné sračky a cítiš čistú aromu ganje ..no a bacha na to nech ti to tesní
Ludia ja fajčim maruhuanu len cez taky ,,alobal" ale chcem sa opytať že načo je bongo? Neviem doteraz som fajčila marišku llen cez ten alobal. Ale načo je bongo? Dikes za odpoved
bongo je keď si vezmeš napr. pol litrovú fľašu od coly, urobíš tak tesne nad spodkom zboku dierku (najlepšie s cigou) a hore do hrdla fľaše dáš alobal a do neho urobíš ihlou dieročky, aké hrubé a koľko ich chceš to je na teba a už tam len nasypeš zboží...
to uz je jake, ked sa niekto opyta ci sa alobal nezapali, alebo ze na co je bongo... aj ja chcem taku slapatelnu a vypatlavaciu vec co by spravila somnou toto...
Ty woleee no newem ci mam nektorich lutovat alebo sa smiat nad nima =D=D=D Najlepsie je vodne bongo alebo finske lebo ti to spravi riadne tlaky do hlavy ouu maaan !!! Niekde je ale ovela praktickejsie mat fajec alebo sklicko napr. na zachode robit bongo je dost riskantne... Suche vobec nerobim picovina to radsej spravim brcko ma to svoje caro =D
ze vodne bongo to som uz davno nerobila bo uz mam fajnovo akril doma .... no ale kedze tu je rec ako spravit vodne tak podla mna jedine fajn vedierko naplnit vodou dotoho 2l flaska spoodok odstrihnut z flasky ten stuplik dat dole nato alobal ( najlepsie jogurt kostici a ten alobal ci co to je na vrchu stoho dat dole a tak spravit civas ) a jasne ze na ten alobal dierky ... a fajnovo si zvarit sluky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
TO TU UŽ OZAJ NIKTO NEVIE ROBYT VODNE BONGO !!!???
ČO Z VAS BUDE PANE BOŽE ,VY SA VO SVETE RYCHLO STRATITE...
proste ak vieš na akom princípe pracuje vodne bongo a nie si mentalne retardovaný tak by sisi ho mal vedieť spraviť sam...Ak nechapeš ja ti dam jeden príklad, kúp si pollitrovú flašku ,takú čo sa da v trištvťke dobre ohnúť ,väčšinou tie džusiky rauch majú taku bublinu pri štupli , vypi si kludne džusik, ponukni aj kamaratov nebudz sviňa, a sprav dieru na konci flaše,nerob najprv kotol,ked maš dieru zohni flašku v tej priehlbine a trochu nahrej zapikom aby sa tvar udržal zohnutý ,alebo to zlep paskou to je jedno,potom napusti vodu, vyskušaj sať či jej tam není veľa (vypluješ), malo (doleješ),potom až sprav kotlik ,dierky a nalož kurwa dobrý skunk ,lebo cez vodné skunk (alebo neaký značkový model) chutne chutí, krásne prefiltruje smog a iné sračky a cítiš čistú aromu ganje ..no a bacha na to nech ti to tesní
bongo je keď si vezmeš napr. pol litrovú fľašu od coly, urobíš tak tesne nad spodkom zboku dierku (najlepšie s cigou) a hore do hrdla fľaše dáš alobal a do neho urobíš ihlou dieročky, aké hrubé a koľko ich chceš to je na teba a už tam len nasypeš zboží...
Jooj ta to brutal jaky su ludia neskuseni heh ...
Odbornik sa ozval xixi
all: lol alobal sa vazne nezapali
treba na to normálny alobal (z kuchyne - hliníková fólia bez papiera)