Neviete mi niekto poradit?...Ja mám psa vonku. Je protivný a nepočuva,,,a hlavne nevim myslím si že sa ma bojí aj ked ho mám už rok a mám ho rada, lbo ked pobehuje len tak po dvore a zavolám ho k sebe tak ku mne nejde...prečo?...ale k nejakým inym ludom ide,,,ale malo ku komu,,,ide len k tomu koho vidí raz do mesiaca ked je u nas napr. teta a zavolá ho tak k nej ide ale ku mne len vtedy ak mám v ruke niečo na zjedenie???...PORADTEW MI ako a čo mám robit????
Výcvik by pomohol..a neviem aký máš s ním vzťah..ja mám so svojou Britou tiež skvelý vzťah...ona tiež nebola vycvičená nepočúvala ma nechcela ísť ku mne...ale časom sme si viac rozumeli..teraz si výborne rozumieme a vie že ju celá rodina zbožňujeme,ide k nám keď treba a keď jej niečo zakážeme tak pochopí.Ale sadnúť alebo ľahnúť na povel nevie...nič nerobí na povel..je to len normálny vzťah ako s človekom...len bez reči.Tým je to ťažšie
no,to je snad jasne..potrebuje vycvik k poslusnosti..prevychovu..ak by sa ti nedarilo..treba skusit aj profesionalov..kazdy pes sa da prevychovat..ale urcite nie bitkou, ako ti radi holyknight
Heh,ja mam tiez kokrspaniela,vie sadni,lahni,ostan,hladaj,daj labku atd. ...ucila som ho to asi 2/3 roky...kam sa to vsetko pekne aspon na 90% naucil,teraz ma uz 5,alebo neviem ci aj nie 6 rokov treba nato trpezlivost...vela trpezlivosti
mno, asi to bude zniet drsne ale pes potrebuje autoritu (autorita nerovna sa bitka, holyho v tomto nepocuvaj) a autorita pricadza vecsinou sama vekom, tiez som sa stale stvala ked moje psiska vzdy pocuvli mojho oca aj mamu, este aj starsiu sestru a mna ako najmladsiu v domacnosti nie, so mnou sa len hrali.... ale aj napriek tomu su sposoby ako docielit aby ti pes veril a pocuval ta. treba vsak trpezlivost a riadny vycvik. koker je plemeno polovnicke, s polovnikmi to nieje med lizat, ale da sa to.... ak chces mozem ti trochu poradit, aspon zo zaciatku kym prides na to co a ako, thaq ak chces napis TS
Kokeršpaniel, to je pekný psík, priateľský, dobrosrdečný ale aj veľmi svojhlavý
Asi najlepšie by bolo, keby ste ho už cvičili ako šteniatko, teraz to už pôjde ťažšie...
Môžte skúsiť ho napríklad motivovať nejakou odmenou, keď poslúchne, prípadne ho pochváliť a podobne.
Ale určite to bude chceť od Vás veľkú dávku trpezlivosti, nepôjde to zo dňa na deň.
keď má rok tak sa to ešte dá vycvičiť. môj pes už má 11 rokov, nikdy sme ho necvičili a preto úplne na slovo neposlúcha. ale cíti keď už to človek myslí vážne a vtedy poslúcha má svoju hlavu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Skúsila by som výcvik.
Asi najlepšie by bolo, keby ste ho už cvičili ako šteniatko, teraz to už pôjde ťažšie...
Môžte skúsiť ho napríklad motivovať nejakou odmenou, keď poslúchne, prípadne ho pochváliť a podobne.
Ale určite to bude chceť od Vás veľkú dávku trpezlivosti, nepôjde to zo dňa na deň.