@malapohroma keď su neni ani aktívní ani neaktívní tak budu zrejme reaktívní, no a na mňa sú ako osy, mažu všetko ale to aj vtedy keď sa tu nejakej poctivke niečo nezdá!!! ako minule pri tej pitve ženy.....filip
@mm47 no nepoznas a preto si dovolis o nich tvrdit take veci..
mozno keby do toho vidis bral by si to trochu inak.. mozno to nie je ani ich vina.. vies.. je lahke kritizovat.. a este lahsie tych, o ktorych nic nevies.. LEN SI MYSLIS
@66janica6 lebo vidi ze nic nerobia? mozno toho robia vela.. len nestihaju vsetko
alebo sa konretne tebe ci jemu neukazuju na oci.. znaci to ze nic nerobia? nemyslim si..
co sa zbytocnych ankiet.. ako je tato tyka.. kolko z ludi tam linkne @admin nech ju zrusi? a kolko z nich si radsej ide kopat do zakladatela ci pridavat prispevky..
vies.. nemaju ziadnu pomoc z vonku.. ale stazovat sa budeme..
@johnysheek Keď zastávaš názor,že táto anketa je zbytočná,tak sa do nej nezapájaj.Ľahká pomoc.A vôbec kto si ty,aby si hodnotil,čo je a čo zas nie je zbytočná anketa.
@johnysheek nepoznáme ich, ale ako máme vedieť kto to je, keď sú (nelogicky) zámerne utajení! ale keďže (ne)vidíme ich prácu, tak tú môžme hodnotiť. btw, v mnohých iných fórach majú pri nicku a avatare uvedené, že je to admin.
@66janica6 mozno to bude aj preto, ze niektore veci co robia sa tebe nepacia..
@krampus ja som ja a prave preto mam pravo hodnotit ci je alebo nie je zbytocna..
ak by nieco riesila ak by si vymyslal sposob ako im pomoct..
vymyslel sposob ako zabezpecit aby nevznikali hlupe ankety a podobne.. mala by ciel..
ak by si mal problem na riesenie.. mal by si ciel..
ak by si sa chcel stazovat ci niekoho rozveselit ci len sa vykecat.. mala by ciel..
ak vsak len hodnotis resp chces aby boli hodnoteni ti ktori su v pozadi lebo robia malo resp to co robia malokto ak niekto vidi.. pride mi to ako naketa typu kopnite si ..
ale to nic nezmeni.. ludia co im dali 5 alebo 4.. pisali adminovi co sa im nepaci, co by tu byt nemalo, co je tu zbytocne, navyse, nehodiace sa???
nemyslim si.. i keby bolo 10 ci 20 adminov.. nesmeli by robit nic ine.. len kontrolovat kazdu novu anketu, kazdu novu fotku, kazdy novy blo aby to zacalo nejak vyzerat.. nie su to vsak roboti..
@johnysheek Iste,je to tvoj názor,to ti nikto neberie.Navyše len využívaš svoje práva.Nesúhlasím s tebou ale taká je pluralita názorov.Cieľom bolo ukázať adminovi ako sú useri Birdzu spokojní s jeho prácou ako celkom.Len toľko z mojej strany.
@stage@24 aj tu boli verejni a co sa stalo? vsetci sa do nich navazali.. riesili s nimi skrz adminstvo osobne spory.. admin nemohol nic zmazat, lebo automaticky to bolo preto, ze dotycneho nema rad.. nie preto ze dotycni je blbec a spravil to co nemal..
takze ich nevidime a ani ich pracu.. boli verejni o co to bolo lepsie?
@stenatko to napisala krasne a pisal som to i ja.. pomahame im?? nie.. chceme od nich aby robili.. ale miesto toho aby sme k hlupej ankete KU KAZDEJ napisali "admin zmaz to" ludia sa zacnu navazat do toho kto to zalozil..
ako im pomahame? nijako.. ba im to stazujeme a potom sa cudujeme..
uz druha vec je ze adminstvo nemaju ako full time .. a teda tu nie su 24hod.. co ja viem..
myslim ze to robia najspravodlivejsie ako vedia.. to znaci co si vsimnu ze je zle a nema tu byt daju prec.. nehladiac na to, ci sa to niekomu paci alebo nie..
@krampus a co tak ukazat userom ako sa spravat aby admin nebol potrebny? predstav si ze by sa vyjadril admin a povedal by ako mu to vsetci VELMI ulahcujeme a este si myslime ze my sme ti..
ked si robime bordel na birdzi.. nemoze z neporiadku vinit adminov.. ktori sa ho snazia PO NAS upratat pocas toho ako tam stale hadzeme novu a novu spinu..
preco sa ludia nikdy nedokazu na vec pozerat z inej strany??
@johnysheek Touto anketou anketou zisťujem spokojnosť userov.Nijakým spôsobom nemoralizujem ani to nerozvádzam do sfér,ktoré si naznačil v tvojom predchádzajúcom komente.To čo píšeš je moralistická utópia.Webové stránky a portály ako je Birdz majú bežne administrátorov.
No a neuraz sa,ale to ako píšeš pôsobí planým moralizovaním a povedal by som, že až snobizmom.
@32 / @johnysheek - pre tvoju informáciu (už som to tu písal viackrát, možno aj tebe): reč by tu mala byť predovšetkým o MODERATOROCH a nie o adminoch.... a skutočnosť je taká, že tu síce moderátori sú, ale nerobia nič. A to nie je moja domnienka ale fakt, ktorý mi potvrdil aj Tomáš. Jeho vlastné slová: "každý chce byť moderator, ale keď zistí, že treba aj niečo robiť..." Ja osobne som v posledných dňoch poslal Tomášovi 2 linky na ankety (fora), ktore by mali byť zmazané a boli zmazané. A faktom je tiež to, že som viac ako pred mesiacom ponúkal Tomášovi svoju pomoc so správou fora a v podstate som sa dodnes odpovede nedočkal.
Takže ľudia, ktorí by sa o fórum mali starať, tu sú, ale nerobia vôbec nič - takže pokiaľ ide o známkovanie, jednoznačne za 5.
nebolo by lepsie vsak radsej miesto hodnotenia zrejmeho vymysliet nieco aby to fungovalo?
a na druhej strane snazit sa pomoct a menit birdz..
birdz taky aky je je preto taky, ze sme ho sem my dotiahli. my nasou aktivitou. nie jeto chyba @tomas a a ani adminov!
a cim viac bordelu sem davame, tym to tu je horsie.. a vedz, ze ti co sem davaju bordel sa nasledne stazuju ze preco to tu nemoze byt.. a ukazuju na druhych ze ti to maju..
takze ak my budeme zastavat filozofiu.. pozri on to robi, mozem i ja..
miesto toho.. admin zmaz mu to nema to tu co robit.. tak potom na co je dobre ze adminom dame 5ky? zmeni sa to..
aku znamku potom mozme dat sebe? uzivatelom birdzu?
@salora moderator admin cokolvek.. jedna vec je forum druha vec su blogy dalsia fotky.. zmena a i pristup je potrebny..
viem ze sa ich zastavam.. ale to len preto, ze vsetci osattni kydaju..
komunikacia je problem a nie len s tebou.. ale kedze si poslal a oni to zmazali.. co brani ostatnym??
@johnysheek proste nespravodlivo...ked som zalozila diskusiu o ciganoch, v ktorej sa normalne diskutovalo, ludia hovorili len nazory ako by vyriesili cigansky problem, nikoho sme neurazali, ziadny rasizmus ani nic..to mi vymazal...ale plno tych vazne jebnutych ankiet ze mate ma radi a podobne..to tu nechaju...alebo ked si niekto dava hole kokoty do albumov to je tiez v poriadku...tak preto s ami to zda trosku nespravodlive...
@38 / @johnysheek - neviem, ako chceš dosiahnuť, aby u 10, 11 alebo 13 r. detí fungovala autocenzúra Pokiaľ ide o moje hodnotenie známkou 5 - to patrí predovšetkým MODERATOROM, presnejšie LEN im, nie Tomášovi alebo adminom. Neviem, kto vlastne sú tí moderátori - z mne neznámych dôvodov sa pri nijakom nicku na birdzi neobjavuje táto funkcia, čo je na iných fórach bežné a normálne - druhá vec je, že pokiaľ bude moderátorom nejaké decko, ktoré nedokáže ešte solídne komunikovať, neovláda SJ, nemá ešte šajnu, čo je a čo nie je porušením etiky, morálky, sluš. správania sa, pravidiel portálu príp. zákonov a bude si to tu "spravovať k obrazu svojmu", nebude to tu nikdy na takej úrovni, na akej by to mnohí mať chceli.
Otázka teda je, načo sú tu vlastne takí moderátori, keď absolútne nič nerobia.... a prečo samotné adminstvo (tak sa zdá) nemá príliš záujem na skvalitňovaní a väčšej serióznosti tejto stránky...
@39 / @66janica6 - síce neviem, aká bola diskusia o cigáňoch, ale máš pocit, že tento tvoj príspevok patrí tiež medzi tie, ktoré by sa vymazať nemali??
@salora birdz si zakladal na slobode.. ta sloboda zasla pridaleko a nikto s tym nic nerobi..
tebe nezname priciny su tie, ze predtym boli vsetci admini znami a koncilo to len hadkami, lebo ludia vedeli komu nadavat za to ze im nieco zmazal..
nemyslim si ze su to decka a uvedom si, ze nie tie do 15r sem davaju veci ktore sem nepatria.. davaju ich sem tie starsie a v nemalej miere 17 a viac.. co si myslim by to uz vediet mali..
@johnysheek Nemôžu nám byť moderátori známi, s tým, že ktorý z nich čo zmazal vedieť nik nemusí? prečo tu nik z nich nevystúpi a nepovie, koľko ich je, čo je ich úloha, v čom je ich práca náročná a pod.? všetci čušia a boja sa tu verejne odkryť, ale prečo? mňa by napríklad zaujímalo, čo je na mazaní nevhodných príspevkov také strašne náročné. Určite by sme to mnohí lepšie pochopili a zároveň ocenili.
Admin pracuje a koná unáhlene, nepremyslene, väčšinou zaujate... ty si môj kamoš, tak ty sa môžeš ostatným aj na hlavu vysrať, ty si mi nesympatický, tak si ani neprdneš.
@johnysheek príde mi ako keby si bol admin a zúfalo sa chytal každej slamky .. neviem či si admin . asi nie . ale tak to vyznie .. ako keby si bol straaaašne zaujatý .. a zubamy nechtami ich brálil boch vie prečo . možno máš silné ideály o "služobníkov božích" tých dobrých ktorý na všetko dohliadajú .. admini sú ľudia . policajti sú ľudia každý je človek každý robí chyby . ale prećo by sme tie chyby nemali kritizovať ? .. veď práve tým ich možno odstránia ..
cim viac veci robime my.. tym menej mozu admini stihat..
uvedom si jednu vec.. nie si plateny za to aby si nieco mazal. robis to preto, lebo chces z birdzu lepsie miesto. prvy tyzden ta to bude bavit, druhy menej a tak dalej.. uz len preto ze vidis, ze to nielen ze je sizyfovksa praca.. ale ti kazdy den pribuda viac ako mazes..
potom sa s tebou chcu este niektori inteligenti hadat, ze to co si zmazal nebolo opravnene lebo neviem co..
ide tu o to ze strasne vela ludi rado kritizuje.. ale kto z tych ludi zacne od seba a sam neprispieva do bordelu ktori musia admini mazat..
a ked to robi.. preco ked nezbada nieco podobne im to nemoze linknut.. neverim ze by to admin nezmazal.. a zrazu uz niet co sa stazovat, lebo admin maze veci ktore ja vidim a nemaju tu byt..
ak o nich nevie ako ich moze zmazat?
bavilo by teba 24hod browsovat po birdzi len aby si hladal to co sem nepatri? nielen ze by si nestihal nic ine ale ani spat a jest..
neviem ci teraz cakas priznanie ze som admin alebo co.. ci mas potrebu aby som menoval konkretne nicky.. toto je nieco kde sa vsetci mame zamysliet.. nie ty ci on ci ja..
takze netusiac o co ti ide.. niekedy je lepsie snazit sa nekritizovat a miesto toho sa pokusit pomoct..
@johnysheek mne išlo výlučne o tvoju osobu . že za každú cenu sa snažÍš obhajovať adminov a pritom sú to tiež ľudia a robia chyby tak kritika nezaškodí .
len ti chcem povedať že kritika tu stále bude a je prospešná .. lebo upozorňuje na chyby..
ide mi o to že adminov netreba obhajovať .mali by byť nad vecou . ak nie sú je to blbé ..
nejde mi o žiadne mená nejde mi o to že by ľudia adminov nemali linkovať (pre tvoju info. tomuto systému úplne chápem)
@udy1 ano snazim.. lebo kritika je na mieste vtedy, ked niekto ma vsetky paky a pomoc a nevyuziva to..
nie ked na neho kazdy kyda i ten, ktory mu len pridava a pridava pracu..
chyby tu su.. ale neodstrania sa kritikov.. urcite nie kritikov typu.. su to lenivci, blbci, nic nerobia a tak dalej..
inymi slovami.. konstruktivna kritika.. resp navrhy na zlepsenie by bodli viac ako kritika..
takze ano.. treba sa ich zastat.. lebo inak by tato anketa skoncila tak, ze admini su to najslabsie miesto celeho birdzu a my vsetci ostatni co sme dokonali si do nich veselo kopme..
@johnysheek stále budú ľudia ktorý nadávajú to smeruj na nich .. kritika je bohužiaľ aj taká aj taká . patrí to k sebe . aj konštruktívna aj tá nekonštruktívna . s tým sa musíš zmieriť ..
viem že sa riadiť zásadou kto je bez viny nech prvý hodí kameň ale taký nie je nik ale to by sme chodili s klapkami na oćiach a vysmiaty ako pod vplyvom narkotík . to by k ničomu neviedlo .
@orfea2 je a asi si este nic nevhodne nezverejnila
@udy1 ja to smerujem aj na nich, no vyjadril si sa zatial len ty..
tu nejde o zmierenie sa.. tu ide o to, ze ked oni niekoho kritizuju mam ja pravo kritizovat ich.. lebo tak ako ten niekto robi malo, oni sa tiez nejdu pretrhnut si myslim..
to nie.. ale je tu i zasada podla seba sudim teba.. ci popripade zacat vzdy od seba
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
66 komentov
ale tú pitvu zrušili celú
prvú 1 v leňošení
druhú 1 v neobjektívnosti
tretiu 1 že su to len deti
filip
ja som už písal koment a v tom to zmizlo
mozno keby do toho vidis bral by si to trochu inak.. mozno to nie je ani ich vina.. vies.. je lahke kritizovat.. a este lahsie tych, o ktorych nic nevies.. LEN SI MYSLIS
@66janica6 lebo vidi ze nic nerobia? mozno toho robia vela.. len nestihaju vsetko
alebo sa konretne tebe ci jemu neukazuju na oci.. znaci to ze nic nerobia? nemyslim si..
co sa zbytocnych ankiet.. ako je tato tyka.. kolko z ludi tam linkne @admin nech ju zrusi? a kolko z nich si radsej ide kopat do zakladatela ci pridavat prispevky..
vies.. nemaju ziadnu pomoc z vonku.. ale stazovat sa budeme..
@krampus ja som ja a prave preto mam pravo hodnotit ci je alebo nie je zbytocna..
ak by nieco riesila ak by si vymyslal sposob ako im pomoct..
vymyslel sposob ako zabezpecit aby nevznikali hlupe ankety a podobne.. mala by ciel..
ak by si mal problem na riesenie.. mal by si ciel..
ak by si sa chcel stazovat ci niekoho rozveselit ci len sa vykecat.. mala by ciel..
ak vsak len hodnotis resp chces aby boli hodnoteni ti ktori su v pozadi lebo robia malo resp to co robia malokto ak niekto vidi.. pride mi to ako naketa typu kopnite si ..
ale to nic nezmeni.. ludia co im dali 5 alebo 4.. pisali adminovi co sa im nepaci, co by tu byt nemalo, co je tu zbytocne, navyse, nehodiace sa???
nemyslim si.. i keby bolo 10 ci 20 adminov.. nesmeli by robit nic ine.. len kontrolovat kazdu novu anketu, kazdu novu fotku, kazdy novy blo aby to zacalo nejak vyzerat.. nie su to vsak roboti..
Čím viac chýb vyprodukujú Birdáci = Tým menšia šanca stíhať zmazávať toľko chýb, ankiet, fór, blogov = Tým väčšie pindanie na admina resp. adminov.
takze ich nevidime a ani ich pracu.. boli verejni o co to bolo lepsie?
@stenatko to napisala krasne a pisal som to i ja.. pomahame im?? nie.. chceme od nich aby robili.. ale miesto toho aby sme k hlupej ankete KU KAZDEJ napisali "admin zmaz to" ludia sa zacnu navazat do toho kto to zalozil..
ako im pomahame? nijako.. ba im to stazujeme a potom sa cudujeme..
uz druha vec je ze adminstvo nemaju ako full time .. a teda tu nie su 24hod.. co ja viem..
@66janica6 nespravodlivo? podla koho.. teba, mna, krampusa inych?
myslim ze to robia najspravodlivejsie ako vedia.. to znaci co si vsimnu ze je zle a nema tu byt daju prec.. nehladiac na to, ci sa to niekomu paci alebo nie..
@krampus a co tak ukazat userom ako sa spravat aby admin nebol potrebny? predstav si ze by sa vyjadril admin a povedal by ako mu to vsetci VELMI ulahcujeme a este si myslime ze my sme ti..
ked si robime bordel na birdzi.. nemoze z neporiadku vinit adminov.. ktori sa ho snazia PO NAS upratat pocas toho ako tam stale hadzeme novu a novu spinu..
preco sa ludia nikdy nedokazu na vec pozerat z inej strany??
No a neuraz sa,ale to ako píšeš pôsobí planým moralizovaním a povedal by som, že až snobizmom.
aky ma zmysel mazat napriklad semhaforasove prispevky v tom diskusii ktora ma 168 komentov fakt nechapem.....
potom cela ta diskusia nema ani hlavu ani patu ked ju niekto oneskorene cita..... epic fail.....
mazat diskusia / ankety ok
ale mazat jednotlive komentare navazujuce v diskusii na predosle a nasledujuce je DEBILINA
Takže ľudia, ktorí by sa o fórum mali starať, tu sú, ale nerobia vôbec nič - takže pokiaľ ide o známkovanie, jednoznačne za 5.
nebolo by lepsie vsak radsej miesto hodnotenia zrejmeho vymysliet nieco aby to fungovalo?
a na druhej strane snazit sa pomoct a menit birdz..
birdz taky aky je je preto taky, ze sme ho sem my dotiahli. my nasou aktivitou. nie jeto chyba @tomas a a ani adminov!
a cim viac bordelu sem davame, tym to tu je horsie.. a vedz, ze ti co sem davaju bordel sa nasledne stazuju ze preco to tu nemoze byt.. a ukazuju na druhych ze ti to maju..
takze ak my budeme zastavat filozofiu.. pozri on to robi, mozem i ja..
miesto toho.. admin zmaz mu to nema to tu co robit.. tak potom na co je dobre ze adminom dame 5ky? zmeni sa to..
aku znamku potom mozme dat sebe? uzivatelom birdzu?
@salora moderator admin cokolvek.. jedna vec je forum druha vec su blogy dalsia fotky.. zmena a i pristup je potrebny..
viem ze sa ich zastavam.. ale to len preto, ze vsetci osattni kydaju..
komunikacia je problem a nie len s tebou.. ale kedze si poslal a oni to zmazali.. co brani ostatnym??
Otázka teda je, načo sú tu vlastne takí moderátori, keď absolútne nič nerobia.... a prečo samotné adminstvo (tak sa zdá) nemá príliš záujem na skvalitňovaní a väčšej serióznosti tejto stránky...
A aký problém s komunikáciou máš so mnou?
tebe nezname priciny su tie, ze predtym boli vsetci admini znami a koncilo to len hadkami, lebo ludia vedeli komu nadavat za to ze im nieco zmazal..
nemyslim si ze su to decka a uvedom si, ze nie tie do 15r sem davaju veci ktore sem nepatria.. davaju ich sem tie starsie a v nemalej miere 17 a viac.. co si myslim by to uz vediet mali..
som naivny.. nie som slepy
komunikacia nie moja.. (do ts)
Ďakujem pekne, taký admin nech sa niekam strčí!
je doelzite aby sme vedeli kto nimi je? je dolezite aby sme na nich nadavali.. lebo v tejto diskusii nic ine nebolo!
viaceri tu pisu.. I MY SAMI sme si na vine.. ci to je v pohode.. to riesit netreba.. len adminov..
nech ten admin system bude akokolvek prepracovany.. vzdy budu problemy.. a tie problemy sme my..
@udy1 nie som a nechytam sa slamiek.. poskytujem to co nikoho nezaujima.. ze nie je vsetko tak ako to moze vyzerat..
vies.. jedna vec je kritizovat chyby.. druha kritizovat niekoho za to, ze nerobi poriadok s nami..
"
@udy1 nie som a nechytam sa slamiek.. poskytujem to co NIKOHO nezaujima.. ze nie je VŠETKO tak ako to MOZE vyzerat..
vies.. jedna vec je kritizovat chyby.. druha kritizovat NIEKOHO za to, ze nerobi poriadok s nami..
2006274
"
v podstate celá posledná veta mala nulovú výpovednú hodnotu .
ďakujem za kompliment ale o vtipnosť mi neide (i get it don" worry)
vidim ze nie ja som nekonkretny ale ty nechapes o co mne ide..
stenatko to v @29 napisala presne..
cim viac veci robime my.. tym menej mozu admini stihat..
uvedom si jednu vec.. nie si plateny za to aby si nieco mazal. robis to preto, lebo chces z birdzu lepsie miesto. prvy tyzden ta to bude bavit, druhy menej a tak dalej.. uz len preto ze vidis, ze to nielen ze je sizyfovksa praca.. ale ti kazdy den pribuda viac ako mazes..
potom sa s tebou chcu este niektori inteligenti hadat, ze to co si zmazal nebolo opravnene lebo neviem co..
ide tu o to ze strasne vela ludi rado kritizuje.. ale kto z tych ludi zacne od seba a sam neprispieva do bordelu ktori musia admini mazat..
a ked to robi.. preco ked nezbada nieco podobne im to nemoze linknut.. neverim ze by to admin nezmazal.. a zrazu uz niet co sa stazovat, lebo admin maze veci ktore ja vidim a nemaju tu byt..
ak o nich nevie ako ich moze zmazat?
bavilo by teba 24hod browsovat po birdzi len aby si hladal to co sem nepatri? nielen ze by si nestihal nic ine ale ani spat a jest..
neviem ci teraz cakas priznanie ze som admin alebo co.. ci mas potrebu aby som menoval konkretne nicky.. toto je nieco kde sa vsetci mame zamysliet.. nie ty ci on ci ja..
takze netusiac o co ti ide.. niekedy je lepsie snazit sa nekritizovat a miesto toho sa pokusit pomoct..
len ti chcem povedať že kritika tu stále bude a je prospešná .. lebo upozorňuje na chyby..
ide mi o to že adminov netreba obhajovať .mali by byť nad vecou . ak nie sú je to blbé ..
nejde mi o žiadne mená nejde mi o to že by ľudia adminov nemali linkovať (pre tvoju info. tomuto systému úplne chápem)
nie ked na neho kazdy kyda i ten, ktory mu len pridava a pridava pracu..
chyby tu su.. ale neodstrania sa kritikov.. urcite nie kritikov typu.. su to lenivci, blbci, nic nerobia a tak dalej..
inymi slovami.. konstruktivna kritika.. resp navrhy na zlepsenie by bodli viac ako kritika..
takze ano.. treba sa ich zastat.. lebo inak by tato anketa skoncila tak, ze admini su to najslabsie miesto celeho birdzu a my vsetci ostatni co sme dokonali si do nich veselo kopme..
viem že sa riadiť zásadou kto je bez viny nech prvý hodí kameň ale taký nie je nik ale to by sme chodili s klapkami na oćiach a vysmiaty ako pod vplyvom narkotík . to by k ničomu neviedlo .
@udy1 ja to smerujem aj na nich, no vyjadril si sa zatial len ty..
tu nejde o zmierenie sa.. tu ide o to, ze ked oni niekoho kritizuju mam ja pravo kritizovat ich.. lebo tak ako ten niekto robi malo, oni sa tiez nejdu pretrhnut si myslim..
to nie.. ale je tu i zasada podla seba sudim teba.. ci popripade zacat vzdy od seba