Zmaturoval som, prijali ma na obe školy, kam som si dal prihlášky, mám 3 skúšky v tomto semestri už úspešne za sebou, zobrali ma do Masla... A to zlé sa mi ani nechce spomínať
Takze davam asi priemer ale inak mi je to dost jedno nerada hodnotim svoje prezivanie lebo vzdy skoncim pri tom, ze je to na hovno a pochybujem ze dalsi rok bude lepsie este ze v 2012 mame zomriet
bol to najhorsi rok mojho zivota ... viac ludi ma zacalo nenavidiet a iny zase ma maju coraz menej radi .. uz fakt som si neni ista kto ma povazuje za kamosku ... no boli tu aj pekne chvile .. nno v porovnani s tymi hroznymi co som prezila to aj tak vyslo na 5
Tak dal som 4ku... Z pohladu skoly to bol priemerny rok. Z pohladu rodiny to bol tak na 2jku a uspechov to bolo tak na 3jku avsak s pohladu priatelstiev to bolo na 4ku kvoli velkym stratam, hadkam, a nenavratitelneho stavu s pred par rokov kedy to bolo idealne a nakoniec z pohladu vztahov bol rok na 5ku... Aboslutne sa v nich nedarilo, vsetkeho coho som sa dotkol sa zrucalo, rozpadlo a rozmarnilo na tisice kuskov... Takze vysledna je 4ka :/ Najuspesnejsi rok bol asi zatial 2008 kedy som vo vztahoch prezil sice sklamanie, ale aj vela peknych okamihov. Osobne som zvedavy na rok 2010
neviem leto bolo volajake dodzubane nuda a podobne a celkovo neviem zas sa nic zasadne pozitivneho nestalo...vyhodu to ma to ze konecne sa asi prvykrat po niekolkych rokoch tesim na silvestra a na novy rok a nefnukam za uplynulym letom
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
Rozchod.
Takze davam asi priemer ale inak mi je to dost jedno nerada hodnotim svoje prezivanie lebo vzdy skoncim pri tom, ze je to na hovno a pochybujem ze dalsi rok bude lepsie este ze v 2012 mame zomriet
beriem to ako posun seba samej vpred.
Verim ale, ze 2010 bude urcitym sposobom prelomovy ! Necham sa prekvapit.