uz tri roky mam v skole 3 alebo 4. a zivot? mne vyhovuje 3
A Este som prezil len 18 rokov svojho zivota a ked budem na smrtelnej posteli tak si napisem do ziackej knizky do kolonky zivot velku jednicku ( + podpis triedneho ne? ) parada
Normálne závidím tým, čo sú v červenom políčku grafu. Želám im, aby v ňom vydržali čo najdlhšie, ale určite to nie je ľahké. Ja by som do svojich 25.rokov tiež dal jednotku. Kde som to len posral?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
a hlavne, keď človeka niečo sere, tak nelamentovať okolo toho zbytočne, ale robiť s tým niečo
Podľa mňa mám uplne super život, nemôžem si pomôcť, som proste spokojný, i keď mám občas výkyvy nálad
Na druhej strane, nikdy tak nebolo, aby horšie nemohlo byť. Tak sa nemám, čo sťažovať...
A Este som prezil len 18 rokov svojho zivota a ked budem na smrtelnej posteli tak si napisem do ziackej knizky do kolonky zivot velku jednicku ( + podpis triedneho ne? ) parada
Priebeh svojho života, mieru posranosti, spôsob, akým ho žijem, celkový pocit z neho...?
Teraz mám fajn obdobie, všetko na háku..Za posledný mesiac 1+, za posledný rok 4-, lebo som ten čas prepytujem prejebala.
a moj život?? najsamgigaultrafestsuper