NEDOSTATOČNÁ+0,00 BODOV ..pre radičku takú trapku svet nevidel spolok kde je akože "kresťanská" strana a "strana zhúlených" už sám o sebe hovorí že sú to falošný pokrytci a obyčajné úbohé nuly patria do koša a nie do politiky
@matinho amatér nie som, politika a ekonomické dianie je nielen moja záľuba, ale študijná záležitosť, takže viem čo píšem lebo moja vyjadrovacia schopnosť a úsudok je na vyššej úrovni ako hodnotiť politickú stranu na základe toho či sa mi páčia alebo nie. Mimochodom dekriminalizácia marihuany bola iba jedným zo 120 bodov programu strany SaS a pokiaľ ma pamäť neklame súdruh Fico v roku 2001 na trnavskej univerzite pri diskusii so študentami sám navrhoval nižšie tresty, alebo čiastočnú dekriminalizáciu. A na urovnanie veci s timi ,,feťákmi,, - marihuana sa nefetuje, to je ako nazývať fajčiara gamblerom.
@arcanain ..drahý fanúšik sdkú, sas a iných homosexuálo zhúlených strán..zato že chodíš do školy zameranú na právo ..tak o politike vieš holý kkt ako vidím sdkú sú tunelári ktorý rozpredávajú slovenský štát a podporujú bohatých podnikateľov na úkor normálnych pracujúcich ľudí ktorý si to vždy odserú to je celá ich politika..to nenájdeš v žiadnej učebnici pán knihomoľ ...a potom sa čudujeme že keď sa spýtajú niečo "odborníka politológa" že rozpráva ako malé retardované decko a vôbec nerozumie čo sa deje vo štáte..len si tam volakde ťuká chujoviny do kalkulačky
Ak dobre čítam @arcanain ti napísal nejaké fakty, ty na ne zareaguješ pár nadávkami a odpoveďou na niečo úplne iné s tým, že on politike akože nerozumie ...
Samozrejme napríklad odpoveď na jeho argument o tom, že SMER mal takisto v pláne dekriminalizáciu marihuany, rovnako ako tá "húličská strana" nikde nie je ...
Celým tým svojím úbohým príspevkom len potvrdzuješ to z, čoho si bol obvinený, tj, že máš o politike úbohý prehľad a stavuješ na čiernobiele videnie a hlúpe a detinské argumenty ...
nebol som tu pár dní ako vidím zomlelo sa tu pár vecí
@matinho777 tvoje urážky len potvrdzujú že sa nevieš baviť na úrovni čoby len priemerne vzdelaného človeka, preto tvoje ďalšie argumenty sú pre mňa nepodstatné a nečakaj že ma nimi rozhodíš. Myslím že v našej menšej výmene názorov platí príslovie: Hlúpy hovorí čo vie, múdry vie, čo hovorí.
@tunidlo Ďakujem za morálnu podporu, vidieť že sa tu nájdu aj slušní ľudia, rád s tebou preberiem súčasnú politickú situáciu, pokiaľ budeš mať záujem. Súčasnú vládu je zatiaľ objektívne posúdiť veľmi ťažké, keďže radikálnejšie zmeny okrem zvýšenia DPH tu ešte nenastali. JA osobne som názoru, keď zdvíhali dph, (keď ju už teda zdvihli, samozrejme stále lepšie zdaňovať spotrebu ako prácu) mali ju zvýšiť o 2% tj. na 21% pokiaľ nebudeme spĺňať podmienky paktu stability a rastu , kde musíme udržať deficit ver. financi pod úrovňou 3%hdp, s verejným dlhom pod 60% zatiaľ problém nemáme, no bojím sa že pokiaľ sa situácia bude vyvíjať podľa preferencií verejnej mienky za 4 roky síce máme relatívne vyrovnaný Št.rozpočet, no nastúpi sem znova strana sociálnej demagógie, pardon demokracie a sme znova tam kde sme teraz...
@arcanain dobre ty antificovský automatický počítačový program takéhoto blbečka ako si TY stretne človek raz za život a keď mi začne písať ešte aj s druhého nicku aby podporil samého seba ...rozdvojená osobnosť ..to cvokárovi platíte obaja však
@arcanain ..ale najviac sa mi páči tá časť "nebol som tu pár dní" ..a registrovaný je dokopy až 7 nehehe moje ponožky majú vyššiu úroveň ako tvoja lebeňa
Ale však vládu je možné hodnotiť aj práve na základe toho, že žiadne radikálne opatrenia nespravila a to, ako - pri všetkej ústretovosti - veľmi opatrnú
A ja by som bol v prvom rade za to, aby si stáli za svojím rušením výnimiek ako systémovými opatreniami a nie aby poodvolávali čo sa dá, vždy keď sa ozvú prvé kritické výkriky, lebo niektoré skupiny ľudí si myslia, že šetriť sa síce môže, ale rozhodne nie na niečom, čo sa týka ich samotných ...
A ja som naivný optimsta a verím, že do 2014 ešte nejakí starí vykapú, nejakí mladí budú prvovoličmi a predovšetkým ešte aspoň pár ľudí dostane rozum a teda to tak čierne neskončí
@tunidlo si sa teraz sám prezradil ..lebo ja som písal @arcanain že aby nekomentoval samého seba ...A ZAREAGOVAL SI TY ..si inak trápny ..omg riady LOOSER ..môžeš si to napísať na čelo
Budem ústretový, nabudúce budem písať aj čísla príspevku, aby si porozumel
Svojou @32 kou som reagoval na tvoj príspevok @28 a chcel som ťa ním umiernene požiadať, aby si skúsil prestať vymýšľať hlúposti o tom, čo si o sebe myslím a skúsiť zareagovať vecne
Radicova ako osoba je aj mne vrcholne nesympaticka , ta pretvarka z nej vyzaruje ako 100 watova ziarovka. Osobne ju vidim ako zenu ktora ma obrovske karierne ambicie , ktore maskuje idealmi. Nic viac.
Kazdopadne to nijak neovplyvnuje vyssie napisane fakty a suhlasiim s tudnidlom aj s arcanainom (ak nie ste ta ista osoba, lebo aj mne to pripada ako prezradenie, ale to je jedno)
Proste suhlasim, lebo bez ohladu na osobny dojem cisla by klamat nemali a tie hovoria vo Ficov neprospech.
je to blbá neschopná p.......a.ako aj celá vláda aj tie výkaly ktoré sedia v parlamente.títo hajzly privedú náš národ do nešťastia ak s tým niečo neurobíme.Zoberme si príklad s Grécka, Islandu, španielska oni to už pochopili ale slovač ako sa zdá ešte nie. Asi sa máme velmi dobre ved nás sa to netýka. Ono zdražovanie bude pokračovať nemá konca,len dokedy to slovač vydrží? hamletovská otázka je naozaj Slovenský národ debilný???
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
znamka:5!
bod : 0 :o)
Ak dobre čítam @arcanain ti napísal nejaké fakty, ty na ne zareaguješ pár nadávkami a odpoveďou na niečo úplne iné s tým, že on politike akože nerozumie ...
Samozrejme napríklad odpoveď na jeho argument o tom, že SMER mal takisto v pláne dekriminalizáciu marihuany, rovnako ako tá "húličská strana" nikde nie je ...
Celým tým svojím úbohým príspevkom len potvrdzuješ to z, čoho si bol obvinený, tj, že máš o politike úbohý prehľad a stavuješ na čiernobiele videnie a hlúpe a detinské argumenty ...
Platí to, čo som ti napísal v tej druhej téme, takýmito žvástami si v diskusii o politike rozhodne nepomôžeš, iba potvrdíš, že o tom naozaj vieš houby
@matinho777 tvoje urážky len potvrdzujú že sa nevieš baviť na úrovni čoby len priemerne vzdelaného človeka, preto tvoje ďalšie argumenty sú pre mňa nepodstatné a nečakaj že ma nimi rozhodíš. Myslím že v našej menšej výmene názorov platí príslovie: Hlúpy hovorí čo vie, múdry vie, čo hovorí.
@tunidlo Ďakujem za morálnu podporu, vidieť že sa tu nájdu aj slušní ľudia, rád s tebou preberiem súčasnú politickú situáciu, pokiaľ budeš mať záujem. Súčasnú vládu je zatiaľ objektívne posúdiť veľmi ťažké, keďže radikálnejšie zmeny okrem zvýšenia DPH tu ešte nenastali. JA osobne som názoru, keď zdvíhali dph, (keď ju už teda zdvihli, samozrejme stále lepšie zdaňovať spotrebu ako prácu) mali ju zvýšiť o 2% tj. na 21% pokiaľ nebudeme spĺňať podmienky paktu stability a rastu , kde musíme udržať deficit ver. financi pod úrovňou 3%hdp, s verejným dlhom pod 60% zatiaľ problém nemáme, no bojím sa že pokiaľ sa situácia bude vyvíjať podľa preferencií verejnej mienky za 4 roky síce máme relatívne vyrovnaný Št.rozpočet, no nastúpi sem znova strana sociálnej demagógie, pardon demokracie a sme znova tam kde sme teraz...
Seba som vôbec nekomentoval, ale nemôžem sa čudovať, že nerozumieš písanému textu ...
Ale však vládu je možné hodnotiť aj práve na základe toho, že žiadne radikálne opatrenia nespravila a to, ako - pri všetkej ústretovosti - veľmi opatrnú
A ja by som bol v prvom rade za to, aby si stáli za svojím rušením výnimiek ako systémovými opatreniami a nie aby poodvolávali čo sa dá, vždy keď sa ozvú prvé kritické výkriky, lebo niektoré skupiny ľudí si myslia, že šetriť sa síce môže, ale rozhodne nie na niečom, čo sa týka ich samotných ...
A ja som naivný optimsta a verím, že do 2014 ešte nejakí starí vykapú, nejakí mladí budú prvovoličmi a predovšetkým ešte aspoň pár ľudí dostane rozum a teda to tak čierne neskončí
Budem ústretový, nabudúce budem písať aj čísla príspevku, aby si porozumel
Svojou @32 kou som reagoval na tvoj príspevok @28 a chcel som ťa ním umiernene požiadať, aby si skúsil prestať vymýšľať hlúposti o tom, čo si o sebe myslím a skúsiť zareagovať vecne
No nevyšlo ...
Kazdopadne to nijak neovplyvnuje vyssie napisane fakty a suhlasiim s tudnidlom aj s arcanainom (ak nie ste ta ista osoba, lebo aj mne to pripada ako prezradenie, ale to je jedno)
Proste suhlasim, lebo bez ohladu na osobny dojem cisla by klamat nemali a tie hovoria vo Ficov neprospech.