noo super, vyskakana na koncerte, uzasny ohnostroj...ale najviac ma potesilo to, ze som sa odhodlala zavolat jednej osobe a druha vec, ze som konecne pocula @shroomy -ho a zistila som, ze on je naozaj ten najgenialnejsi clovek pod slnkom s uzasnym hlasom a skvely srandovny clovek a krasne mi zlepsil Silvester
Ak to beriem do polnoci, tak bol naozaj fajn, lebo sa podaril
A po polnoci si už nepamätám, tuším ma niekto opil a tuším som skončila niekde, kde som nemala v pláne byť. Ráno to bol iný stav. O piatej som bežala domov. A tam i tak všetci drichali. Nechápem akým šťastím som sa odtrhla od partie
bol to moj zatial najlepsi Silvester, len mi to pokazila jedna baba co som sa s nou spoznal, vravela totiz ze som konecne normalny chalan co sa s nou porozprava a nechce sa s nou vyku*vit, a to ma sklamalo , preto davam 2
2 som dala koli tomu ze sa vyskytli 2 problemy:problem cislo 1:musela som odist z baru bo sa tam pobili a nechcela som mat problem ale boo to blbe bo kamos sa tam byl, a ten druhy komentovat nebudem lebo ten je prilis osobny na to aby sa tu vytahoval ale inak super bolo Branč 4ewer aj nabuduci rok idem
nooo takze ja som bola na chate akoze bolo nas tam asi dvanast ale akoze 9 z toho nad tridsat...no tak ale mala som tam dve kamky a bola haluza...aha jasne...neratala som este jedno osemrocne dieta a dve babetka...ach jaj...no ale tak, konecne muzi donesli na chatu aj petardy takze bola haluz...
Bola som doma,chytali ma kŕče z čili papričiek čo boli na očkách,kukala som telku jedla koláče...O polnci príjmala telefonáty a vyhadzovala prskavky von oknom,potom som rozpleštená na okne sledovala ohnostroj... Klasika
no parádny teda....ale keď s niekým tancujem, tak si neželám, aby prišiel niekto druhý a dával tomu prvému peniaze za to, aby som tancovala s ním...chápeme sa??!!....inak peckovýýýý
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
...cize sa nestazujem :p
A po polnoci si už nepamätám, tuším ma niekto opil a tuším som skončila niekde, kde som nemala v pláne byť. Ráno to bol iný stav. O piatej som bežala domov. A tam i tak všetci drichali. Nechápem akým šťastím som sa odtrhla od partie
Bolo to super, ale mohlo byť ešte dokonalejšie
@Maxton uprimnu sustrast
po pár rokoch som znovu pil Wshisky a horšie to už asi nemohlo skončiť
neviem ako ma dali do postele, polnoc som prvý krát od kedy oslavujem prespal a šampanské(ktoré som doniesol ja) ani neochutnal
Na dome s 30 ľuďmi proste ťažká party ako v klipe "I love college" ...
Najlešpeí Silvester aký som zatiaľ zažila...
inak s kamaratmi etc. - 2 alebo 3 ..aspon som sa vytancovala,ked uz nic ine..ako silvester mi to vobec nepripadalo