@Punish3rko Ano jeho video poznám už dlho, asi tri roky, no neviem ako to spravil.
Panebože ľudia, ľudia lietajú na mesiac a do vesmíru, fakt si myslíte, že rozpoliť ženu na videu je dnes problém? Sú to všetko triky, triky a triky, nič iné.
neviem(e) jak to urobil kazdopadne som trz kukala nejake jeho video so zmiznutou holkou a tu holku tam je v jednu sekundu vidiet ako zdrha zo zaberu takze nie je dokonaly, ale showman urcite
@Tenario Súhlasím, že je to smiešne, ale vyhlásil si, že pochybuješ, že je to fake, iná slečna sa ma tu pýtala, že keď som taký múdry tak nech jej to teda vysvetlím ako to robí. Nieje to smešne?
na základe štúdií jeho videí ľudia usúdili že je to zinscenované, aj s tými "nezainteresovanými pozorovateľmi", a potom post-produkčne editované, nielen toto konkrétne, ale aj ostatné jeho videá
Je viacej sposobov ako to spravil. Bud ti ludia podpisali dohodu o mlcanlivosti pri ktorej poruseni budu zadlzene este 4 ich generacie a tym padom je to hollywood trik
alebo boli na sebe dvaja liliputani niecim spojeni a ked pobuchal po bruchu (je pocut duty zvuk) tak sa rozpojili a jeden ostal sediet a druhy utekal..
Mna skor zaujima trik s plotom, ked si nan lahol a prepichol ho po celej dlzke tela.. Pripadne to s tou mincou ktoru zjedol a potom snou pohyboval pod kozou, prerezal a mincu vytiahol..
ináč ja som toto videla už 100x a stále nechápem, ako to robí... rozmýšľala som, že by to tá ženská zo seba zhadzovala, ale to nie... to by bolo vidno, že má pod tými šatami niečo načuchrané.. neviem, proste neviem a bola by som rada, keby mi to už niekto vysvetlil
omg, to je ako kúzelnícke predstavenie spolu so striptízom?? Ale ja si myslím, že ona to mala v tých veciach, aj v riti od začiatku Ale neviem kde dávala tie šatky
prečo ta dobrovolníčka utiekla od vlastných noh preč nepochopim nie aby sa naspäť poskladala ale uteka...no neuteka lebo nema nohy ale niečo v tom zmylse
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
110 komentov
to nie je šaman, omg ...
Ale žeby si jej horná časť odkráčala preč?
» www.youtube.com/results?search_...
Veď nimi hýbala mali prísť za ňou a spojiť sa
Všetko je to podarený a zaujímavý fake.
Panebože ľudia, ľudia lietajú na mesiac a do vesmíru, fakt si myslíte, že rozpoliť ženu na videu je dnes problém? Sú to všetko triky, triky a triky, nič iné.
Pre mňa jeden z jeho najjednoduchších, ale najpôsobivejších trikov, hlavne preto ako to dokáže predviesť. Pohyby ako z fantasy hry
sice to niekde aj sam oficielne hovoril
ale nechapem ako tomu niekto moze verit
@pernik @dconan myslim ze nikto tomu neveri...ale ide o to ze je to pre ludi zaujimave .
alebo boli na sebe dvaja liliputani niecim spojeni a ked pobuchal po bruchu (je pocut duty zvuk) tak sa rozpojili a jeden ostal sediet a druhy utekal..
Mna skor zaujima trik s plotom, ked si nan lahol a prepichol ho po celej dlzke tela.. Pripadne to s tou mincou ktoru zjedol a potom snou pohyboval pod kozou, prerezal a mincu vytiahol..
Inak táto je tiež dobrá 18+
omg, to je ako kúzelnícke predstavenie spolu so striptízom?? Ale ja si myslím, že ona to mala v tých veciach, aj v riti od začiatku Ale neviem kde dávala tie šatky