vraj sa ma natocit dalsi film s gilian anderson a davidom duchovnym po velkofillme ktory bol okolo 2000,nevie mi niekto dat par infosiek pripadne daky fayn web kde by som nasla viac.a tiez ako skoncila cela seria aktov x.....zaujima ma to.
neviem ako to skoncilo, lebo som to bojkotovala, ked mulder umrel alebo ho uniesli emzaci alebo co sa mu stalo a nahradil ho ten s tou velkou hlavou...
tak to bola ina kravina... som videla tusim jeden diel a stacilo mi asi do konca zivota. dost psychopaticke, zvratene, a neviem ake este. a este aj ten herec taky nesympaticky...
jooj, tak to vieš, že už v júli bude film? na to, že máš rada Akty X by si to mala vedieť, a ja sa už neviem dočkať, som šťastná, že premiéra je tesne pred mojimi narodkami, krásny darček, k Aktom X prechovávam hlboké city okrem toho, že Mulder je moja detská platonická láska, nenechala som si ujsť žiadnu časť, no a posledné dva roky dokola pozerám všetko, aj teraz som si pozrela jednu časť, takže všetky dejové línie konečne mám v rukáve
keuska: Mulder nezomrel...uniesli ho skutoční mimozemšťania, kdežto Scullyovú uniesla vláda...čo sa týka tých nových hercov, Doggeta, tak to bol trochu prešvih, ale dá sa pozerať, na kvalite to neuberá, sú to také vynovené The X-Files, no určite to prešvihli hudbou, najmä k poslednej sérii, toto ma dosť rozčúlilo, sú vážne situácie, a oni tam vsadia zmagorené hatlaninové tóny, ktoré sa dávajú do amerických shitových sitcomov, k tomu donútia Sculyovú, aby mala trápne ťahy a trápne ksichty, vidno to, cítim to, uráža to ducha Aktov X...
ps: ak máte odkazy, niečomu nerozumiete, čo sa dialo v aktoch x, sem s tým, rada diskutujem o tom všetkom, a lucka, neviem, čo je tam zvrátené, psychopatické, však to je realita, viď čo sa deje v Rakúsku momentálne, ďalej ani nerozvíjam, človek si spravil z tohto sveta psychopatiu, zvrátenosť a krutosť, lebo sám je taký, tak sa nesťažujte, že niečo také natočia...ozaj, The X-Files: podstata je, že pravda je všade, neignorujme to, čomu navonok sa nedá porozumieť
že nemáš slov, už si začala tak pokračuj, a pekne napíš, čo považuješ konkrétne za zvrátené, čo si v Aktoch X videla, inak tvoj názor nebude mať váhu ani subultragram...to vravím ja, veľký fanúšik, ktorý háji tento kult
ešte jedna vec: je rozdiel vidieť tento seriál v desiatich a nižšie, a pozerať diely teraz
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
keuska: Mulder nezomrel...uniesli ho skutoční mimozemšťania, kdežto Scullyovú uniesla vláda...čo sa týka tých nových hercov, Doggeta, tak to bol trochu prešvih, ale dá sa pozerať, na kvalite to neuberá, sú to také vynovené The X-Files, no určite to prešvihli hudbou, najmä k poslednej sérii, toto ma dosť rozčúlilo, sú vážne situácie, a oni tam vsadia zmagorené hatlaninové tóny, ktoré sa dávajú do amerických shitových sitcomov, k tomu donútia Sculyovú, aby mala trápne ťahy a trápne ksichty, vidno to, cítim to, uráža to ducha Aktov X...
ps: ak máte odkazy, niečomu nerozumiete, čo sa dialo v aktoch x, sem s tým, rada diskutujem o tom všetkom, a lucka, neviem, čo je tam zvrátené, psychopatické, však to je realita, viď čo sa deje v Rakúsku momentálne, ďalej ani nerozvíjam, človek si spravil z tohto sveta psychopatiu, zvrátenosť a krutosť, lebo sám je taký, tak sa nesťažujte, že niečo také natočia...ozaj, The X-Files: podstata je, že pravda je všade, neignorujme to, čomu navonok sa nedá porozumieť
ešte jedna vec: je rozdiel vidieť tento seriál v desiatich a nižšie, a pozerať diely teraz