Kedže po štúdia v CZ začnem (o mesiac) pracovať na SVK, chcem si založiť bežný bankový účet. Budem využívať kartu (platby občas nejaký výber) a internet banking.
Akú banku by ste doporučili a ktorú naopak nedoporučili (na základe vašej skúsenosti) ?
Tatra banka super. Síce sú tam nejaké poplatky za vedenie účtu, ale internet banking je super, bankomaty na každom kroku, pobočky tiež...
Slovenská sporiteľňa neodporúčam. Zlý prístup ku klientovi, podvody...
@dee99 tak často do bankomatu chodiť nebudem, a pobočku v ČSOB som za 5 rokov využil raz takže to tiež nie je uplná nutnosť ... hlavne aby nebol nejaký príšerný poplatok za vedenie účtu, kartu alebo výbery z bankomatov
skúšal si » number26.eu/... ? koncept vyzerá byť super (niečo ako mBank plus výbery zo všetkých bankomatov v Európe free), ale zapísal som sa tam asi pred mesiacom a prišli mi zatiaľ len dva maily, že mám ešte chvíľu počkať...
Mám Vúb, ale nijak ma tá banka neočarila, poplatky sú strašne trápne, vyber si takú bez poplatkov, najmä čo sa týka výberu peňazí, aby ti nesťahovali, keď budeš vyberať v cudzom, alebo proste ktoré má mnoho bankomatov, tie čo nemajú poplatky napríklad nemajú vlastné bankomaty, nič viac ťa nemusí zaujímať, keď budeš zakladať účet, odmietni všetky "výhody" a "sporenia", bežný účet ti stačí viac ako dosť.
v ČSOB máš účet za 2eurá do 28 rokov a potom, keď splníš nejaké tri podmienky, tak aj zadarmo
predtým som mala VUB a mBank a obidve sú oproti ČSOB nahovno
ďakujem všetkým za reakcie ... nakoniec som založil účet v mBank ... ked nebudem spokojný tak prejdem do inej banky ... preštudoval som si všetky poplatky a mBank ma v to navrch ... jedina nevýhoda je asi len ta že nemajú vlastné pobočky ani bankomaty ale to vůbec nevadí, teda aspon mne nie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Slovenská sporiteľňa neodporúčam. Zlý prístup ku klientovi, podvody...
predtým som mala VUB a mBank a obidve sú oproti ČSOB nahovno
Inak asi mBank je dobrá voľba , pripadne slsp...