ja mam rada svoj zivot, preto nechcem zomriet ale keby predsa tak chcem zomriet stara a nejak rychlo bezbolestne, najlepsie ze pojdem spat a uz sa nezobim, ale predtym nechcem mat ziadnu chorobu ani bolesti
Prepit a prefajcit, vtedy si za to mozem sam, dal by som ten klavir, ale 12 poschodi je nuda xD Mozno nejaky bordel z vesmiru (meteorit, kusky stareho satelitu ....) xD nech je to zaujimave
oxid uhlicity alebo uholnaty? neviem... proste jedovaty plyn, bez zapachu, neda sa rozoznat ze ho dychas, bez bolesti a bez akeho kolvek varovania... proste ak sa ho nadychas, nemas nijaky neprijemny pocit len zrazu spadnes, zastavia sa ti zivotne funkcie a koniec... ako keby si zaspal... urcite lepsie ako sa utopit alebo uhoriet ...
tá možnosť, že rakovina ma dostala...kto by už len tak chcel zomrieť? v bolestiach a v trápení, keď nevieš kedy ti bude lepšie a nebudeš tú bolesť cítiť.........
Samovražda, keď budem mať nejaký ten vek, perfektný život za sebou a poviem si, že som už zažila a dosiahla všetko, čo som chcela, a že už nemôžem byť šťastnejšia..jednoducho uťať v tom najlepšom.
Alebo niečo na spôsob Petronia (skoro som to vyskloňovala Petroniusa, hanba mi), ten chlap sakra vedel čo a ako.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
tá možnosť, že rakovina ma dostala...kto by už len tak chcel zomrieť? v bolestiach a v trápení, keď nevieš kedy ti bude lepšie a nebudeš tú bolesť cítiť.........
Alebo niečo na spôsob Petronia (skoro som to vyskloňovala Petroniusa, hanba mi), ten chlap sakra vedel čo a ako.