o tejto gitarke snivam, je krasna Cort je velmi dobra znacka, vsetci co maju gitarky Cort si ich chvalia, zozenies ich este za celkom prijatelnu cenu, maju dobry zvuk aj kvalitu. ja mam doma staru cesku Jolanu podoba sa na Gibsonu. nic extra, ale da sa ta znacka komba mi nic nehovori
peavey valve king mooze byt sice ma kazove lampy ale tlaci to zvuk fasa
uhm cortky moc nemusim ,takze neviem, ale rozhodne by som radsej isiel do ltd/ibanez v tej cenovej kategorii, a neviem ci je dobre na zaciatky floyd rose hned..
no a snad uz coskoro budem vlastnit Schecter Demon 7, zatial doma nemam ziadnu el. gitaru, akustiky neratam
na cortoch som hral na dvoch zatial a na oboch bolo najlepsie to jak vyzerali akoze inac fakt, cort robi pekne gitary
inac ako @5 ltd/ibanez skorej....ak chces s floydom tak by som esp mh50 bral asi...este stale sa predava a tusim uz za hentaku nejaku cenu jak ten cort
a to combo vyzera byt v pohode
a doma mam harley benton, taky nemecky zazrak znamy aj ako Adolfova pomsta o____O
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
a tú značku komba neznám osobne používam Marshall ale aj tá značka má nedostatky..
uhm cortky moc nemusim ,takze neviem, ale rozhodne by som radsej isiel do ltd/ibanez v tej cenovej kategorii, a neviem ci je dobre na zaciatky floyd rose hned..
no a snad uz coskoro budem vlastnit Schecter Demon 7, zatial doma nemam ziadnu el. gitaru, akustiky neratam
inac ako @5 ltd/ibanez skorej....ak chces s floydom tak by som esp mh50 bral asi...este stale sa predava a tusim uz za hentaku nejaku cenu jak ten cort
a to combo vyzera byt v pohode
a doma mam harley benton, taky nemecky zazrak znamy aj ako Adolfova pomsta o____O