Akú exoticku rastlinu pestuješ alebo by si chcel/a pestovať?
Tak ja pestujem: Banánovník, Citrón, Mandárinky
Mám posadene: Avokádo, Goji
A chcel by som pestovať: Ginkgo biloba, Liči, Acai berry, Pytahaju... a vlastne všetky exoticke ovocia čo sa daju pestovať
my máme doma liči, myslím, že aj citrón sme mali, inak nič také exotické ba ešte pred pár rokmi som mala mäsožravku, o tú som sa asi starala najlepšie spomedzi všetkých rastliniek, ktoré som sa kedy pokúšala pestovať (a aj tak nakoniec po krátkom čase podľahli záhube, pokiaľ sa o ne nezačala starať mama)
Ja som raz mala taký malý drobný kaktus. A kúpila som mu aj drahé hnojivo. No dopadlo to tak, že zrejme mal veľa vody a uhynul. Btw.: nikdy som to drahé hnojivo na kaktusy nevyužila. To bol môj úplne prvý a pro zatím aj posledný pokus pestovať nejaké rastlinky.
Mala som rosničku a zdochla mi. A chcela by som mať nejaký citrus, bonsaj, niečo čo pekne vonia. A hlavne aby bola rastlina nenáročná a vedela sa o seba postarať v podstate sama.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
ale máme v záhrade figovník a čerstvé figy sú mňamka! :happy:
ale ocko miluje kaktusy, takže ich máme doma more a stále ich pribúda
a avokádo... ak sa chytí
V práci mám na stole Aloe Vera, no aj tú polieva kolegyňa, čiže sa to asi nepočíta