Asi purpurovú a takú tú sračkovosopľovozelenohnedú, približne #787800. A tyrkysovú (od tmavej až po svetlú azúrovú, chápte to ako napoly zelenú a napoly modrú, nie tie hovadiny, čo tu boli minule popísané) tiež moc nemám rada.
Ale taká bežná ružová (tým myslím svetlú červenú, akože červená+biela, keby to boli napr. tempery mi nevadí na prasatách, na jahodovej zmrzline a v prírode (napríklad aj kvety), preto som ju nedala. Vadí mi na fiflenách a metrošoch.
@anussqqa Nie, nie, kaki je skôr taká šedozelená alebo šedozelenohnedá, kaki je v pohode, ale hentaká hnusná, tú neznášam. To je v podstate veľmi tmavá „žltá“, taká špinavá žltá. Kedysi som mala ten sliz na hranie, žltý, čo to vtedy tak veľmi letelo a raz mi to spadlo na zem a potom to bolo takej hnusne farby.
@mescudi Aj ja som ostala prekvapená, že koľko ľudí nemá rado zelenú a žltú, myslela som si a aj si myslím, že tie farby má veľa ľudí ako oblúbené, prípadne ich vníma neutrálne, možno si niektorí z nichlen zle prečítali nadpis
A ešte ma napadlo, že nemám rada tmavo modrú, takú ako bývajú železničiarske uniformy.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
ale modrú proste najviac.
@mescudi Aj ja som ostala prekvapená, že koľko ľudí nemá rado zelenú a žltú, myslela som si a aj si myslím, že tie farby má veľa ľudí ako oblúbené, prípadne ich vníma neutrálne, možno si niektorí z nichlen zle prečítali nadpis
A ešte ma napadlo, že nemám rada tmavo modrú, takú ako bývajú železničiarske uniformy.
inak sa mi páčia takmer všetky farby,ale iba v istých odtieňoch
Ale svetlomodrá sa mi nepozdáva skutočne na ničom.