Na strednej sme hrali futbal a ja som plnou silou kopol do lopty... V rovnakom momente do tej lopty kopol protihráč (dvojmetrový svalovec-futbalista), z druhej strany. A nohy sa nám v plnej rýchlosti zrazili.
Viac bolestive bolo ked som si zlomila zapestie..bola som na lade na korculiach a chalan oproti mne to neubrzdil buchol do mna a mne vykrutilo dlan..ale viac neprijemna bola asi cystoskopia
Tak hneď som si spomenula na jednu takú veľmi naozaj veľmi nepríjemnú návštevu zubárky, keď mi tá PIČA jebnutá prijebaná (sorry, ale fakt mám nervy) jebala do mliečneho zubu brúskou na trvalý chrup a keby to nestačilo, tak ten zub sa mi ešte kýval, takže ho kľudne radšej mohla vytrhnúť ale niééé, ona mi to vŕtala asi hodinu vkuse a tú brúsku tam jebala a ešte po mne ziapala nech sa netrepem a podobne... Odkazujem jej: Dík ty piča fakt, kvôli tebe mám zo zubárov traumu do konca života!!
A potom každá gastritída a salmonela a horšia opica u mňa je fakt kríž, horšie jak u muža chrípka. To som schopná sa zgrcať aj 15x v priebehu troch hodín a ide to (ježíš jaká som nechutná, ale šak yolo) vrchom spodkom vždy zo mňa a nevládzem žiť a odpadávam a padám a podlamujú sa mi nohy a tak, no. Pri opici to vyrieši len fakt vygrcať si pomaly aj orgány, úplne ani žlč sa mi už nedá a na to hneď 2 misky vývaru slepačieho (áno kurňa, vtedy si dám aj slepačí vývar!), madarínkový džús a coca-cola a pri gasttitíde/salmonele iba nemocnica a infúzky.
@paulieevans kamaratova priatelka ma podobny problem po opici..vyskusaj niekedy po opici si dat ako to volame poopicoveho speka uvidis ako ti pomoze nepoznam lepsi nakopavac ako brko po opici fakt
@basso ja odkedy húlim už nemám skoro nikdy problémy pri pití, ja si dávam špeka už ako som silnejšie opitá a cítim že idú na mňa točáky, tak na druhý deň zaručene mi nič nie je (možno mierna bolesť hlavy) ale vyskúšam nabudúce keby dačo, dík
Ked som si sklom rozrezala slachu na prste kym som dosla di nemocnice samozrejme mi s toho uz aj maso trcalo krvacalo to a doktor mi do STREDU tej rany do toho vytrcajuceho masa a rozrezanej slachy PICHOL injekciu na umrtvenir.. Kks som myslela ze z koze vyskocim
Neviem, či úplne najnepríjemnejšiu, ale rozhodne nezabudnuteľné, keď som sa pošmykol na schodoch a jebol si malíček na nohe tak, že potom asi mesiac menil všetky farby a bolel tak, že vlastne neviem, či nebol zlomený Dakde som sa vtedy ale dočítal, že s tým veľmi ani doktori nič neurobia, tak som k doktorovi nešiel a ono sa to nejako spravilo
Z ineho sudka: dala som si v cinskej restauracii kukuricovu polievku, v zaujme vedy. Kukuricova polievka je priehladny vlazny jemne slany rosol, nieco ako cudzi sopel/vaginalny sekret, odstaty dva dni, v ktorom plavaju styri zrnka kukurice na 3 dl, a taha sa to tak, ze ti to pri kazdom suste da facku.
Bolo mi z toho do placu uz po ponoreni lyzice do tej viskoznej hrozy, ale hanbila som sa to cele nechat + ma povzbudzovali spolustolovnici.. Dala som ju nakoniec celu.
Verim, ze doteraz tym mam zvnutra pokryte organy a pomalicky umieram na podvyzivu, lebo sa mi nevstrebavaju ziviny cez vrstvu kukuricovej polievky.
v 15-tich vykĺbené koleno, bolelo jak sviňa a som rada, že hneď aj skočilo naspäť, inak by som asi umrela od bolesti...
ako 5 ročnú tuším, ma uhryzol pes do líca, našťastie netrhol, inak by som mala kráter na tvári... ale aj tak som tam mala diery po jeho zuboch, že ked som si vyplachovala ústa od krvi tak mi cez tie dierky vytekala voda... ale ani neviem či to tak moc bolelo alebo som len bola v šoku a preto som tak hrozne revala ...
asi ako 7 ročná som si rozbila hlavu lebo som vyskočila pod stolom... áno.. vyskočila som pod stolom! a vrazila hlavou do trčiaceho klinca... toto nebolelo nejak moc, ale ked som si tam priložila ruku tak som cítila dieru o hrúbke prsta a krv bola snáď všade...
myslím že viac toho nebolo alebo aspoň teraz si na nič také nespomínam
Keď som mala asi 6 som sla s mamou na bicykli a niekto mi v skolke sa chválil že vie jazdiť bez rúk..reku ideálna príležitosť vyskúšať chyba..spadla som ústami na štrk ..ale najhoršie bolo že v štrku bolo aj sklo takze som mala v perach kúsky skla a taktiež keď som mala 4 som skocila zo smykalky ktorá nemala ten priestor na smykanie a prehryzla som si jazyk..som mala tam takú dieru a nechceli ma ani zošit na pohotovosti (aj na perách aj jazyku mam doteraz jazvy ) a možno ešte keď som si prestrihla tu kožu medzi palcom a ukazovákom miesto papiera som strihla tam to je asi moja top trojka
neviem no tak vždy keď sa ožerem a citim že to o chvilu vyjde zo mňa von tak si držím nos lebo obsah žaludka mi potom ide aj cez nos a to nechceš...
alebo zážitok na záchode po vážne štipľavom jedle... vtedy spievam operu...
@narazuvzdornaa najsmutnejsie na tom je, ze toto je polievka upravena na europsky trh. V cine je kukuricova polievka plna kukurice, kuskov sunky, vajec a vyvar je casto syto zlty. Nieco podobne tomuto » www.chinasichuanfood.com/corn-egg-drop-s...
Hentie sople tu vidim malokedy a takmer vzdy v kombinacii s nudlami.
Pokuúal ma pavúk a narástla mi na nohe hrča jak druhé koleno a vykašľala som sa na doktora, že to prejde. Keď to zbadal tatko tak ma naložil do auta a odviezol na kramáre a na chirurgii povedali, že si ma tam nechávajú, lebo ma musia uspať a celé to vyčistiť a ja že juchú a dopadlo to tak, že mi nedali ani lokálku a pozerala som sa na to, ako mi primár s tampónom na nožniciach vŕta asi dvojcentimetrovú dierku do nohy a všetci ma tam chodili obdivovať akú mám peknú zelenožltú jamu pod kolenom, to tiež nebolo dvakrát príjemné
Ako strangelive napodobne, fyzickú bolesť dávam...čiže najhoršie zatiaľ tak zapálená okostnica takmer....a tieto zubné haluze...
Ale napr. Čo omnoho horšie zvládam je keď je to prepojené so pszchikou.... Ako keď skrze myseľ sa nemôžeš nadýchnuť a tvoje telo necíti kyslík aj keď v obehu je a dusi sa
@myschka ale zas to je individualne ja mam len prilis citlivy prah bolesti, boli tam so mnou aj ludia kt. to absolutne nic nerobilo...ale urcite neobanujes ked si ju das, ja uz mam 3 roky po a stale HD
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
A potom každá gastritída a salmonela a horšia opica u mňa je fakt kríž, horšie jak u muža chrípka. To som schopná sa zgrcať aj 15x v priebehu troch hodín a ide to (ježíš jaká som nechutná, ale šak yolo) vrchom spodkom vždy zo mňa a nevládzem žiť a odpadávam a padám a podlamujú sa mi nohy a tak, no. Pri opici to vyrieši len fakt vygrcať si pomaly aj orgány, úplne ani žlč sa mi už nedá a na to hneď 2 misky vývaru slepačieho (áno kurňa, vtedy si dám aj slepačí vývar!), madarínkový džús a coca-cola a pri gasttitíde/salmonele iba nemocnica a infúzky.
V zivote som sa necitil taky bezmocny.
Bolo mi z toho do placu uz po ponoreni lyzice do tej viskoznej hrozy, ale hanbila som sa to cele nechat + ma povzbudzovali spolustolovnici.. Dala som ju nakoniec celu.
Verim, ze doteraz tym mam zvnutra pokryte organy a pomalicky umieram na podvyzivu, lebo sa mi nevstrebavaju ziviny cez vrstvu kukuricovej polievky.
DDDd
ako 5 ročnú tuším, ma uhryzol pes do líca, našťastie netrhol, inak by som mala kráter na tvári... ale aj tak som tam mala diery po jeho zuboch, že ked som si vyplachovala ústa od krvi tak mi cez tie dierky vytekala voda... ale ani neviem či to tak moc bolelo alebo som len bola v šoku a preto som tak hrozne revala ...
asi ako 7 ročná som si rozbila hlavu lebo som vyskočila pod stolom... áno.. vyskočila som pod stolom! a vrazila hlavou do trčiaceho klinca... toto nebolelo nejak moc, ale ked som si tam priložila ruku tak som cítila dieru o hrúbke prsta a krv bola snáď všade...
myslím že viac toho nebolo alebo aspoň teraz si na nič také nespomínam
alebo zážitok na záchode po vážne štipľavom jedle... vtedy spievam operu...
Hentie sople tu vidim malokedy a takmer vzdy v kombinacii s nudlami.
Ale napr. Čo omnoho horšie zvládam je keď je to prepojené so pszchikou.... Ako keď skrze myseľ sa nemôžeš nadýchnuť a tvoje telo necíti kyslík aj keď v obehu je a dusi sa