ja som hlavne zabuchnutý do pixel-artu, takže nie je o čom
ale aj vektory sú super, viem s nimi urobiť nejaké jednoduchšie ikonky aleb o logá (t.j. ovládam Adobe Illustrator, ale nemam dizajnerske nadanie tak ziadne logo odo mna nechcite
@antinim dik za kriticku odpoved inak by tu bola nuda ... a samozrejme ze kazda je ina ma vyhody aj nevyhody ... navyse praca k hociktorou z nich zalezi velmi od editora... ale prave preto ze je kazda ina niekoho moze bavit viac praca s jendou ako s druhou
a pravdupovediac necakal som ze by v tom niekto mohol videt napr 3D objekt (z vektorovej) a na nom texturu (z rastrovej)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
maju totiz uplne rozdielne vyuzitie... ak sa pytas, ci mam radsej billboardy alebo retusovane blondave husicky s vystrihom tak odpoved je
retusovane blondave husicky s vystrihom ma billboardoch
ale aj vektory sú super, viem s nimi urobiť nejaké jednoduchšie ikonky aleb o logá (t.j. ovládam Adobe Illustrator, ale nemam dizajnerske nadanie tak ziadne logo odo mna nechcite
a pravdupovediac necakal som ze by v tom niekto mohol videt napr 3D objekt (z vektorovej) a na nom texturu (z rastrovej)