Pirátstvo to bude mať neľahké! Nové hry nebudú kompatibilné so súčasnými PC-čakami a ochrana bude zabudovaná priamo v HW! Takže crack-eri môžu ukázať svoje znalosti.
@thomasqo Spyro bola moja prva hra na PSX xD mam ho este nekde asi pred pol rokom som si to na posedenie presel na 100% xD... ale MGS FTW! a posledne dni travim u GT 4 a vcera som mal fakt krute nervy esteze som nemal po ruke nikoho komu by som mohol ublizit
@zahi moja bola Crash Bandicoot 1 to bola bomba, a myslím že aj prvá complete na 100 % Gran Turismo 2 som dal tiež na 100%, MGS som nemal a keby som mal GT4 tak asi nič iné nerobím ale tým pádom by som mal PS3 abo 2 a mal by som aj GH a RB tak tie by som ešte striedal
@thomasqo ja som vcera penil u takej jebnutej missii co je ako porovnanie starych a novych modelov znacky Honda a ja so zavodnym autom som 90 sekund cakal na starte kym vseci vystartovali a boli uz asi v polovine trati a ja som ich este v tom kole mal dobehnut a predbehnut... a neskutocne nervy som mal ked po 90 sekundach cakania som sa vyjebal v prvej zatacke... a zas 90 sekund cakat... Ale odmena stala zato
@zahi no to by myslím drblo aj ja ja nervačim pri takých songoch na fofku že dlhé intro basové alebo tak alebo klávesy a potom jeb prvá nota a ja ju nezahrám
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
btw hry nehram tak asi aj tak žiadnu
a urcite mafiu 2, aj ked este nevysla inak som vsetky ostatne uz hral (okrem "ziadnej") a.. zadarmo
ale wuaa, ja chcem sims3!