Twister a Osadníkov, to podľa toho či je introvert a stratég, alebo ho skôr bavia šialené veci...a hlavne, či to bude mať kto s kým hrať, to je veľmi dôležité...ak mu kúpiš hru, ktorú môžu hrať minimálne traja ľudia a on bude sám, moc ho to nepoteší
Ubongo neznám, tak k tomu sa nevyjadrím..v každom prípade si ale niečo o ňom pozisťuj...nech ho to poteší
@spoluobcan Myslíš aj na to, že niektorí ľudia to neznášajú? Napr. hrala som s ním krížovky (lacnejšia verzia scrabble) no ´hrala´ ked zistil, že všetko musí sedieť tak to hned po druhom slove vzdal a už nikdy tú hru nechce vidieť.
Ubongo nepochybne .. a knemu gram aspoň alebo dva nech sa nasmeje .. teda samozrejme "Ubongo" som ešte nepočul a hádam to niečo s bongom spoločné má ..
Lebo Twister si raz kúpim sama. Ešte stále je existenčne potrebné ho vlastniť z môjho pohľadu. Veď to baví skoro vždy všetkých. Osadníci tiež bavia veľa ľudí a ja neviem. Všetko by ma potešilo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
Twister a Osadníkov, to podľa toho či je introvert a stratég, alebo ho skôr bavia šialené veci...a hlavne, či to bude mať kto s kým hrať, to je veľmi dôležité...ak mu kúpiš hru, ktorú môžu hrať minimálne traja ľudia a on bude sám, moc ho to nepoteší
Ubongo neznám, tak k tomu sa nevyjadrím..v každom prípade si ale niečo o ňom pozisťuj...nech ho to poteší
O.O
ale už pre 13-ročné Aktivity!!!!!
A pre jedenásť ročné Ubongo...
Aj keď ani neviem čo to je...
Ale osadníci tiež nie sú zlí.
P.S. rozhodni!!!
Mýliš ma!