folk a jarka nohavicu ani nie tak kvôli hudbe, ako kvôli textom...je viac umelcov, čo vedia spraviť dobrú muziku, aj kvalitnejšiu, ale tie texty stoja niekedy za nič
@nattalie takú ktorá ma pohltí atmosférou, preplní energiou, unesie harmóniami a zvukmi, fascinuje interakciami rytmov a melódií, a prekvapí aspoň v každom ôsmom takte niečím čo ide proti mojim očakávaniam a napriek tomu to tam dokonale sedí a znie.
Uplne presne to isté pagan folk, black, death a potm tie ,,severné" neviem ako to mám nazvať, lebo mi tu raz názov ,,viking metal" niekto vyčítal..Skupiny Cradle of F
u mňa ide najmä o text, nie o žáner ale tak rap väčšinou Strapo, Bacil&Rakby, Majk Spirit, H16 a neviem sa dočkať albumu od Ega keď už sme pri tom neviem niekto kedy to má vyjsť?
Všetko čo osloví často sa stáva že poviem ten štýl -zasadne-nepočúvam a za nejaký čas keď sa v ňom pohrabem aj tam sí najdem svojho obľúbenca,ale tak jednoznačne: neopunk -IneKafe, ZočiVoči , The Paranoid...... a tak ďalej Hot chelle rae, MCR, Foster the People, Regina Spektor, Kali, Linkin Park,Paramore, ......
... ktora je skutocne hudbou a ked ma text tak musi byt o niecom , mat nejaku myslienku nic pseudo neviemco lacne len aby sa predava a o rok o taku skladbu nikto ani nezakopne pretoze uz nieje "in"
hmm tak moj hudobny vkus sa rokmi menil. Ale neda sa povedat ze som zamerany iba na 1 styl. Myslim ze kazda hudba (mam na mysli zanre skutocnej hudby nie nejaky speedcore, terrorcore-ktore sa daju pocuvat iba pod vplyvom LSD atd ma co ponuknut, aj ked jasne ze nie kazdy si z nej nieco berie. Oblubujem Hlavne EDM, a z EDM hlavne Trance(a veskere subzanre) HandsUp, House(hlavne electro) liquid dubstep/chillstep. No na druhej strane mam rad aj taky Metalcore ci posthardcore a podobne veci (na kapely ako BFMV ci Silverstein nedam dopustit) a vypocujem si aj heavymetal. Asi najmenej mi hovori DnB, Hip-Hop a dubstep (okrem spominaneho liquidu ten si celkom rad dam .
Metal (všetky jeho subžánre), Rock & Roll, Punk, Hard Rock, Punk Rock, Horror Punk a podobne... a potom hudba z 80. a 90. rokov. no zbožňujem aj takú tú filmovú epickú hudbu napr. od Two Steps From Hell proste nádhera, ten kto nepozná, stojí za vypočutie!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
72 komentov
hudba ako taká by sa nemala diskriminovať
rap & hip-hop
Rap, hip-hop , ludia, to nie je podla mojho nazoru hudba..
hip-hop môže íst do P..... !!!!!!!!!!!
alebo:
či:
alebo mumford & sons?
a ludia čo tu píšu čo je hudba a čo nie, sú obmedzenci...
Napríklad...
Taku ktora sa mi paci a citim v nej nejaku emociu..
všeobecne povedané.
ale inak mam najradsej rock
Uplne presne to isté pagan folk, black, death a potm tie ,,severné" neviem ako to mám nazvať, lebo mi tu raz názov ,,viking metal" niekto vyčítal..Skupiny Cradle of F
a nepochopim, jak niekto moze pocuvat taku picovinu jak mumford & sons(ach)
nič viac a nič menej