neznášam tie sračky čo hrajú 1000x denne v rádiu, v telke a v mobiloch v škole a vonku, taká Lady Gaga apod... A potom také ludovky čo nás nútili učiť sa na hudobnej
Nemusím HH, hlavne ten slovenský, ale napr. ak má niečo chytlavú hudbu ( a zvyčajne je to zahraničné, resp. len zahraničné ) tak nemám problém. A ešte sa mi nepáči ten škreklavý heavy metal... *rofl*
Ale aj tak preferujem hardstyle, psycho,trance a pod...
ludovky nie su pre starcov riško..vela mladych ludi zabuda na nase folklorne zvyky lebo su ako posahani byt super cool a in..ja ludovky milujem..spievam ich a vobec sa za to nehambim..prave naopak..
@miuska26 ak bývaš na dedine tak sa tomu ani nečudujem..tam sú také zvyky...ja zas ale považujem za pošahaných práve takýchto mladých ľudí, ktorí sú ako keby sto rokov za opicami takže ty si počúvaj a maj rada svoje ľudovky a ja si budem počúvať a mať rád svoju hudbu a tým je vec vybavená
@richardulman nekonecne som sa urazila v tomto momente, ked som si precitala to co si napisal..za prve: nie som z dediny a nikdy som nebola, keby si si precital moj profil vedel by si ze som z Prievidze a to ako vidim z okna..dedina nie je ani zdaleka..za druhe: sto rokov za opicami si ty, ked rozpravas take kokotiny a za tretie: ty si uz davno za hranicou posahanosti tvojimi debilnymi nazormi..
@miuska26 no a potom, že vraj žijeme v demokracii, kde si človek môže slobodne povedať svoj názor... koľko ľudí toľko chutí predsa ja som už z toho vyrástol, že by som si slepo zastával svoju hudbu a hádal sa ak niekto niečo má proti tomu alebo onemu spevákovi, ktorého mám ja rád... no a? svet sa tým nezrúti a zem sa predsa točí ďalej... takže nemusíš ani ty z toho robiť také ovácie ako keby som ťa išiel zabiť
1) slovenský rap - netreba komentovať. Nemám rád ani zahraničný, tu nejde o texty ani o hudbu, ale o podstatu tohto žánru ktorý sa mi protiví. Hip-hop ako kultúru rešpektujem-nezaujímam sa o ňu. Pod touto kultúrou ale nemyslím rovnošiltových kokotkov s nohavicami stiahnutými za riť.
2) techno, trance,... - proste vo všeobecnosti neznášam elektronickú hudbu v akejkoľvek forme lebo som ju nútený počúvať v škole cez prestávku a nikdy som si k tomu nedokázal vytvoriť hlbší vzťah. Hudba vyrábaná na počítači cez kadejaké sample a pičoviny ja osobne za plnohodnotnú hudbu nikdy považovať nebudem a rovnako ma iritujú aj tie "speváčky" a "speváci" ktorí v tejto hudbe spievajú.
3) Rnb - proste neznášam to
4) rádiové hity je samozrejmosť. Akurát včera som počul v rádiu Expres džingel niečo v zmysle "hráme najlepšiu hudbu", tak o tom som si veru pomyslel svoje
Ale vo všeobecnosti takéto ankety len zbytočne vyrábajú konflikty, ktorým by sa dalo predísť
nemám rada hip-hop, techno a podobné veci... ale je to len o tom, že mne subjektívne sa to nepáči... nikoho zásadne nepresviedčam o tom, že tieto štýly nie sú dobré, a pod.
Ja neviem.... V každom žánri je niečoo... Zaujímavé... Mne sa páči vela interpretov... A nie všetci majú rovnaký žáner... Ja si proste vypočujem čo hrajú v rádiu...
@orfea2 ano emo je hudba, par pesniciek je ok ale moc sa mi to nepaci emo, nie to co pocuvaju "emaci"
Ja nemam rad Sk hip-hop a to co furt pustaju v radiu, keby to islo obcas ok, ale furt jak idem cvicit v radii 5 pesniciek dookola na kazdej stanici, uz som nevydrzal a berem mp3
ja nemam rada metal...ako fakt ja to nemozem ani pocut ...viem ze inym sa to moze paaacit a urcite nikoho znich neodsudzujem ale mne sa to proste nelubi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
57 komentov
ja mam rad ludovky, metal. pop, pop-rock, rock, funky.......
dobrá zmes ne??
Ale aj tak preferujem hardstyle, psycho,trance a pod...
ELECTRONIC navždy!
alebo polemici, atd, atd
Jadro SKA je veselosť.
1) slovenský rap - netreba komentovať. Nemám rád ani zahraničný, tu nejde o texty ani o hudbu, ale o podstatu tohto žánru ktorý sa mi protiví. Hip-hop ako kultúru rešpektujem-nezaujímam sa o ňu. Pod touto kultúrou ale nemyslím rovnošiltových kokotkov s nohavicami stiahnutými za riť.
2) techno, trance,... - proste vo všeobecnosti neznášam elektronickú hudbu v akejkoľvek forme lebo som ju nútený počúvať v škole cez prestávku a nikdy som si k tomu nedokázal vytvoriť hlbší vzťah. Hudba vyrábaná na počítači cez kadejaké sample a pičoviny ja osobne za plnohodnotnú hudbu nikdy považovať nebudem a rovnako ma iritujú aj tie "speváčky" a "speváci" ktorí v tejto hudbe spievajú.
3) Rnb - proste neznášam to
4) rádiové hity je samozrejmosť. Akurát včera som počul v rádiu Expres džingel niečo v zmysle "hráme najlepšiu hudbu", tak o tom som si veru pomyslel svoje
Ale vo všeobecnosti takéto ankety len zbytočne vyrábajú konflikty, ktorým by sa dalo predísť
AnTi HiP-HoP...Lúbim Pop-rock miesany s popom a punkom..
Ja nemam rad Sk hip-hop a to co furt pustaju v radiu, keby to islo obcas ok, ale furt jak idem cvicit v radii 5 pesniciek dookola na kazdej stanici, uz som nevydrzal a berem mp3