Mama má rada Armstronga, Whitea, Adamsa a potom také tie španielske rytmy. Otec vlastne ani neviem, ale pri cestách autom sa na neho žiaľ lepí Beyonce a Lady Gaga
ale ne...no vlastne ano ale nie vzdy no tak, otec pocuva nohavicu a mama sinatru a nejake francuzske spevacky...no vlastne toho pocuvaju viac ale ja viem iba tolkoto
Môj otec: pink floyd, depeche mode, eric Clapton, Red hot chili peppers, Empire of the Sun, Moby, Kiss, M. Jackson a aj Eminema má nejakého, R. Mullera..
a mamina hudbu asi ani nepočúva, neznáša basy a dunivé či hlasné alebo rušivé zvuky, ak len rádio v aute
Otec takú nejakú industriálnu hudbu, na "staré" kolená začal chodievať do randalu, do účka a neviem kam všade A aj majú s kamarátmi takú nejakú skupinu, "hrá" tam na synťáku
Mama asi všetko, ale udivuje ma, že pri tej Marike Gombitovej a spol. sa v jej playliste nachádza aj Bjork a to vo veľkom množstve.
mama-snad vsetko (kym niesu na nu prilis silne basy,+okrem takych ako death metal, psycho tekno ap.)
foter-hlavne heavy metal a rock, ale nepohrdne ani klasikou, ci progressom.
Nastastie maju toleranciu voci mojej hudbe a dokonca si radi obcas nieco z nej vypocuju Hlavne je nezabudnutelna pre mna cesta Glasgowom s fotrom, s vypecenou La Coka Nostra -ou
Ja som asi adoptovaná... mama všetky kraviny v rádiu, tatko aj to, ale má rád country... takže ak s ním idem v aute a pustí rádio, tak sa ho vždy pýtam, či si radšej nepustí hento, to he znesiteľnejšie
@black_soul 35 má, ale začalo mu to šibať až teraz posledné 2-3 roky Momentálne sa bývalá pracovňa premenila na niečo ako skúšobňu a nachádza sa tam asi 500 reprákov, mixpulty, dva synťáky, 2 nejaké obrazovky a podobne A to najlepšie na záver - tá ich "skupina" sa volá Bič Boží
Otec s mamou tak klasicky Vivu ale i Bon Joviho, Zz top, Presleyho, J. M. Jarreho... Ale tak najradšej majú i tak tú Vivu, ako to oni volajú - "hity jejich mládí"
No oco chcel odo mňa minule CD Within Tepmtation čím ma teda fakt prekvapil
Mama počúva to čo dá rádio alebo čo jej napustím do ipodu. S otcom je to lepšie, počúva podobné veci ako ja - AC DC, pink floyd the cure, depeche mode, santana, kabát, beatles ... aj ked z nejakého dovodu má rad aj enyu a dido :/
naši počúvajú obaja Karla Gotta. A zvlášť .. mamina Chrisa Reau napriklad, plus nejake rockové balady a otec predovšetkým Elán a Hanku Zagorovú, Rottrovú.. a tak .. ..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
68 komentov
mamine najmilšie: Elán, Zagorová, PInk, Špinarová, RIšo Muller, Žbirka...
Mama- reggae, ska
Matka klasiku, country, folk, rock rokov sedemdesiatych, ruský folklór, všakovaké inštrumentálky..Príležitostne si potiahne moje CD.
a oco.. ten počúva všetky odrody metalu, rocku..takže to u nás doma len "huláka a škrieka" a oldies..
mama v podstate to iste a daky pop-rock..Bon Jovi, Alanis Morriset, ale aj take ako Edith Piaf
a mamina hudbu asi ani nepočúva, neznáša basy a dunivé či hlasné alebo rušivé zvuky, ak len rádio v aute
Mama asi všetko, ale udivuje ma, že pri tej Marike Gombitovej a spol. sa v jej playliste nachádza aj Bjork a to vo veľkom množstve.
oco - bud to co ide v radiu, alebo ak ma chce nazlostit, tak si pusti smatanovu :/
hej, este som zabudla.. v aute obcas pustia nohavicu, alebo nedveda..
foter-hlavne heavy metal a rock, ale nepohrdne ani klasikou, ci progressom.
Nastastie maju toleranciu voci mojej hudbe a dokonca si radi obcas nieco z nej vypocuju Hlavne je nezabudnutelna pre mna cesta Glasgowom s fotrom, s vypecenou La Coka Nostra -ou
No oco chcel odo mňa minule CD Within Tepmtation čím ma teda fakt prekvapil
Maminka: Peha, Vanessa Mae
Ocko: Horkýže slíže, Helenine oči, Kabát