momentálne Eisbrechera a smútim že nemôžem ísť nha ten fesťák v rakúsku (radšej ma ani nenapadne ako sa volá) ....a okrem ich tam je minl. olka vystupujcich čo poznám a mám rada
a pre takýmito forami zatvaram oči tak preto vas oboznamujem vecami ktoré nikoho nezaujimaju
reggae, dnb, dubstep, rock, ale vypocujem si aj to hardtechno, darkstep, daky rap ale len slovensky s dobrym textom a skor ten starsi...ja si v podstate vsetko vypocujem ale tak tie prve 3 zanre su u mna naj
Všeličo ale v najčastejšie moje uši absorbujú black metal a ludovečky (Nie slovenské! Možno dve piesne by sa našli čo sa mi páčia ale inak slovenské ludovky nemusím) ...
uplne secko ... v kazdom style sa najdu aj pesnicky ktore sa mi pacia a nechapem preco sa ludia rozdeluju podla hudobnych stylov to je fakt na halvu postavene
Ja akože metal príliš nepočúvam, som na dark wave a podobne, ale milujem Epicu. Nech si tí, čo pičujú na metal, niečo od Epicy vypočujú. Nádherný spev Simone, skvelé texty, geniálny spev zboru. Ich by som teda nezmyselným hučaním nenazval.
@n0win0u a zabudla som ti odpovedať na ešte jednu otázku, áno, Pokémon má vcelku počúvateľné soundtracky niektoré a jedna skladba bola tak nechutne chytľavá, že kým sa mi neopočúvala, tak som ju počúvala v kuse
@mielikki tak ja ti neleziem na profil a nekukám, čo tam máš nové len sa mi to spojilo s tým silným zanietením pre metal, ktoré som poznala a toto mi tam nikam nesedí
@grietusha ja viem, len vravím, že ich poznám už dlhšie tak, nemyslím si, že by som sa niekedy vyslovene bránila niečomu z iného žánru, ak ma to zaujme (aj ABBU občas počúvam!
U mňa je to hudobne zložité. Milujem starší rock (AC/DC,...) niečo popovejšie (Queen,...) ale aj metalových pardálov (Black Sabbath,...) či kresťanský metal (P.O.D.,...). Ale nikdy neodmietnem dobrý blues, jazz či chanson. Taktiež som zaťažená na francúzskej hudbe
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
100 komentov
- Klasická hudba, opera
- Cirkevná hudba
- Dychovky
- Progressive
- Electro
- Vocaloid
- Kmeťoband, gypsy music
- Čo práve hrá v rádiu
- Iné
- Hľadám svoj štýl
a pre takýmito forami zatvaram oči tak preto vas oboznamujem vecami ktoré nikoho nezaujimaju
a tie 3 tóny môžeš nájsť všade .... " nemám , čo k tomu dodať .....
@mmartin01 zas také čudné to nie je
ale taký Bryan Adams
@nietimekki čo akože ?
povieš mi ako si prišla k tomuto záveru?
1 The Damned 175
1 Pokémon 175
3 Hypocrisy 97
4 Arch Enemy 96
5 Frédéric Chopin 89
6 Swallow The Sun 71
7 Opeth 65
8 Joy Division 64
8 Georges Bizet 64
10 Carcass
(ale nejako divno počúvam v poslednej dobe, sa mi zdá)
a inak moje 3 mesiace teda, si sprav profil zanrovy z toho :
1 Gojira 736
2 Aegaeon 417
3 Ólafur Arnalds 411
4 Ludovico Einaudi 392
5 Mygrain 372
6 Chelsea Grin 334
7 Daniel Landa 304
8 Opeth 293
9 Vildhjarta 259
10 Storm Corrosion 246
a ešte aj pomerne málo z rovnakého
1 Norah Jones 71
2 Nouvelle Vague 43
3 Ingrid Michaelson 31
3 Marina & the Diamonds 31
5 Real Estate 18
6 Murray Gold 14
6 Alexander Rybak 14
8 Hurts 14
9 Ellie Goulding 12
10 Travie McCoy 10
11 Pokémon 9
11 Florence and the Machine 9
13 Ludovico Einaudi
14 Björk 4
14 Sophie Ellis-Bextor
2 Paramore
3 Florence + the Machine
4 The Pretty Reckless
5 FM Belfast
6 Foster the People
7 Cansei de Ser Sexy
8 Flyleaf
9 Cage The Elephant
10 Klaxons
11 The Ting Tings
12 Coldplay
13 Kate Nash
z @73 si vyberám Foster the People, Klaxons, The Ting Tings, Kate Nash
a dopĺňam z mojich aktuálne najhranejších:
The Asteroids Galaxy Tour, Lana Del Rey, Florrie, Arctic Monkeys, Kasabian, The Kooks, The Last Shadow Puppets, Mando Diao, Jana Kirschner
aj deathmetal,trashmetal,deathcore,hard rock,black metal,glam metal,punk,emo
inak nechápem prečo je emo spolu s punkom... však pankáči by tým deťom s mastnými ofinami nakopali prdel
čo robí country u jazzu a blues, prosím?
dnb, autonomic, 170, prog house, soundtracks a sem tam aj rock