Blues, Jazz (Buddy Guy,Blues Pills, Nina Simone,Ray Charles), Soul, neo-soul (The Heavy), etno (hlavne kubánska a cigánska hudba), a ešte aj tú česko-slovenskú klasiku, takže je toho dosť
Rôzne (sub)žánre metalu, vážnu hudbu, stredovekú hudbu, etno/world music a klezmer, martial industrial, srbský a ruský (sporadicky francúzsky ) hip hop.
najviac : rock, jazz, funk, alternativa, elektronika (dnb, house, atd), ale mam rad aj folk a vobec vypocujem si cokolvek, jedine co az tak nemusim je rap a skriekajuce metalove odnoze (pretoze niektore su hudobne vysoko- len tie skriekajuce nemusim)
Zo slovenskych mam najradsej: Horkyze slize, Tublatanku, imt smile, Cekovskeho atd.
Potom moja ex laska je Metallica, aktualna laska Death-kvoli gitare, nepoznam nic zlozitejsie, bez Schuldinera by som sa nikde neposunul.
Potom mam rad Kryla, Nedvedov, celkom aj Klusa, Nohavicu atd.
Chodim na rozne trap party, chodim na thrashove koncerty, chodim na reggae festivali. @19 Vies, ani mne sa nepaci vacsina core kvazi kapiel, kde sa len kope do 2kopaku, na gitare sa hra trapny jednoduchy riff a skrieka sa do toho, to je vysmech metalu. Keby skusis ako hudobnik-gitarista/bubenik/basak etc. napr. Schuldinerov Death, tak zistis, ako kurevsky technicky premakana hudba to je.
Ale metal to je široký pojem. Vypočujem si classic heavy metal, power metal, speed metal, progressive metal, folk metal, doom metal, melodic metal, electronic metal, alternative metal ale žánre ako death metal, black metal, groove metal to sa nedá počúvať.
Z elektronickej hudby interpreti typu The Prodigy, Flux Pavilion, Armin Van Buuren, Headhunterz, Fatboy Slim
No a reggae, to mám rád tak na uvolnenie v štýle mám všetko v pi**.
Deathcore, metalcore, post-hardcore, punk, alternative, indie rock... A pár výnimiek aj z iných žánrov, ale to musí byť naozaj dobré. Inak čo sa týka tvrdšej hudby, tak vďaka rôznym fóram a fb skupinám sa dá nájst dosť super ľudí čo poradia super hudbu, takže tam sa mi dosť páči aj tá komunita.. A celkovo, už to neberiem len ako hudobný žáner
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
toto
@kosmiklove ale to vyzerá dosť dobre
Potom moja ex laska je Metallica, aktualna laska Death-kvoli gitare, nepoznam nic zlozitejsie, bez Schuldinera by som sa nikde neposunul.
Potom mam rad Kryla, Nedvedov, celkom aj Klusa, Nohavicu atd.
Chodim na rozne trap party, chodim na thrashove koncerty, chodim na reggae festivali.
@19 Vies, ani mne sa nepaci vacsina core kvazi kapiel, kde sa len kope do 2kopaku, na gitare sa hra trapny jednoduchy riff a skrieka sa do toho, to je vysmech metalu. Keby skusis ako hudobnik-gitarista/bubenik/basak etc. napr. Schuldinerov Death, tak zistis, ako kurevsky technicky premakana hudba to je.
Z elektronickej hudby interpreti typu The Prodigy, Flux Pavilion, Armin Van Buuren, Headhunterz, Fatboy Slim
No a reggae, to mám rád tak na uvolnenie v štýle mám všetko v pi**.