Co pocuvam ak mam blbu naladu? Nieco agresivne a vybijem to s hnevom. Nebudem si hadam podporovat zlu naladu este smutnymi pesnickamy, kde sa hovori ako je vsetko zle atd...
Záleží od zaumieneného spôsobu zbavenia sa stavu ...
Ak to chce vyjsť von energicky, tak najlepšie nejaká tá Zóna, ak skôr precítene, tak Farewell od Apocalypticy, Na kraj sveta od Vandalov, Pozdrav z fronty od Landu a pod. ...
asi placebo. no už som sa na tu hudbu nejako vycvičila, počuvam to aj bežne a depka nie je. chvalabohu, lebo ta hudba je genialna...a niečo od nich konkretne? napr. sleeping with the ghots, 20 years, in the cold light of morning, english summer rain, bitter end...z toho boli kedysi depky nenormalne.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
Joan Osbourne - what if god one of us
Sugababes - too lost in you
alebo niečo pomalé..čokoľvek. čo najpomalšie.
tarja turuner-poison
alebo...
daco od cadle of filt ^^ bo metallici ^^
Mám ich vela oblúbených na depku
už končím jo jo...a podobné...
Co pocuvam ak mam blbu naladu? Nieco agresivne a vybijem to s hnevom. Nebudem si hadam podporovat zlu naladu este smutnymi pesnickamy, kde sa hovori ako je vsetko zle atd...
Dobry liek je napr. Ill Bill-Come one come all
Ja si púšťam teraz presne toto, na depku
Ak to chce vyjsť von energicky, tak najlepšie nejaká tá Zóna, ak skôr precítene, tak Farewell od Apocalypticy, Na kraj sveta od Vandalov, Pozdrav z fronty od Landu a pod. ...
» www.dailymotion.com/video/x8i4gj_st...