no lol..neje nahodou miley cyrus a hanah montana nahodou to iste? ..ae tak vyber je fakt pestry a neskutocne dobry..sam som na vazkach a newem sa rozhodnut..kks to je dilema ...
ako asi thak ze miley cirus a hnnah montanu uuuplne ignorujem...jonas brothers ma bavia asi tak dva dni a co sa tyka HSM obcas ma chytne mania ale len tak na tri sekundy...a otazka...pytala si sa na kapelu a newem ci som tak nevzedelana abo co ale pokial viem tak kapela su len jonas brothers...takze o co tu vlastne ide???
fakt diiky za par minut rehotu ze kapely dobry vyber,lepsie uz nebolo? ani jedno,ani druhe,ani tretie a ani stvrte nejde dokopy s tou otazkou no nic,potom z toho vyrasties dufam ale dobra zabava na dnesny vecer,zajtra budem do skoly vstavat s naladou viac ankiet zakladaj,len tak dalej
Myslela som že budeš mať pod 13 ale že až 9
okej teraz seriózne ťa uvediem na pravú mieru:
Hannah Montana=Miley Cyrus (to nie je kapela
Jonas brothers (ako jediné si sa dobre s tou "kapelou" trafila
High School Musical (film
Takže z toho mi vyplýva že táto anketa nemá zmysel
A ostatní nemusíte sa na nej tak uchechtávať veď je to len dieťa!! Hanba vám
fuuuj preboha ani jednu saq su vsetky otrasne!!!!!!!!!!! setko same komercne sracky!!!!!!! ale ked sa ma uz pitate na nazor: Green day, Afi, The Distillers, Anti-flag, My chemical romance, Billy talent, Blink 182, Sum 41, Simple plan, Fall out boy, Guano apes, Hole, a estre veeela kapiel... a este zboznujem super spevacky ako Amy Winehouse a Emilie Autumn!!! A nije nejake umeekane trapky ako miley cyrus!!!!!!!!!! hamba!!! blewh!!!
z tejto ponuky ??? nič neznášam všetkych tychto trapakov a nechapem ako im niekto môže fandiť možno pochopim este 12-13 ročne pipky SU TRAPNI všeci ...podla mna vela si o sebe myslia ako som už povedala je to trapne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
67 komentov
jaký výber
ako horsi vyber nebol???
okej teraz seriózne ťa uvediem na pravú mieru:
Hannah Montana=Miley Cyrus (to nie je kapela
Jonas brothers (ako jediné si sa dobre s tou "kapelou" trafila
High School Musical (film
Takže z toho mi vyplýva že táto anketa nemá zmysel
A ostatní nemusíte sa na nej tak uchechtávať veď je to len dieťa!! Hanba vám
@38 za tých Guano máš u mňa bod
ty oringla..
A Hannah Montana alebo Miley Cyrus, neviem, ktorá je lepšia kapela, lol...
a toto nam ma zarabat na dochodky..