Tí, čo pijete kávu pravidelne alebo len občas, tak akú kávu a akým spôsobom ju robíte? Klasickú nescu, práškovú či granulkovú alebo turek do skla? Prekvapkávanú, filtrovanú, z kávovaru alebo ako??
Ak budem niekedy na byte s nejakým birdzákom, tak poprosím 2 lyžičky instantnej kávy a 1 lyžičku cukru, zaliať horúcou vodou do polovice pohára a zvyšok mlieko ( kravské, kokosové, mandľové, whatever) . Som skromný, tak preto instant a hlavne nechce sa mi ráno srajkať s mletou, mám málo času , mám rád aj klasickú namletú, alebo rôzne ultra silné kávy .
Nesku buď Nescafe alebo Jacobs a keď sa chcem chvílu cítiť jak phaaan tak Davidoffku presne tie druhy neviem aké to sú a tak dám si lyžičku kávy a takú menšiu cukru do takej tá kávové pohár a zalejem vodou zamiešam a trochu mlieka a zamiešam
Keď som u rodičov tak z kávovaru buď dve malé kávy + mlieko a keď chcem niečo slabšie tak cappuccino/ latte. Doma mletú kávu z frenchpressu. 8g alebo 9g kofeínu, zaliať trošku ( nie úplne vriacou vodou ), pomiešať, po chvíli doliať vodu cca do 3/4 frenchpressu. Nechať odstáť +-5 min., preliať do hrnčeka a doliať mlieko, občas si dam aj lyžičku cukru
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
doma som si zvykla robiť koťogo, ale rozbilo sa mi
ale nie, nepijem kávu