Ja ich mam rada vsetky a preto som ich tam dala a keby bolo viac koloniek tak tam dam aj YES, jethro tull, ale nepomozem si myslim si, ze Bon jovi ma rockovu tvoru a velmi to mam rada ak nie aj najviac!
@19 ved prave tie 80. roky. Bon jovi je skupina ktora ma k pocuvaniu takejto hudby priviedla. Oni maju dva poly. Jeden az pateticky presladeny (ten mam menej rada) ale ten druhy je rock ako sa patri a ja to proste milujem! Vychadza to proste s mojho vnutra ako nikdy nic ine predtym!!! On ma perfektny hlas a aj gitaru tam maju dost kvalitnu. Nemyslis?
@arielka no ak mám byť úprimný tak mne sa tie 80. roky páčia omnoho menej ako albumy, čo vydali potom... ich najlepší album je jednoznačne These Days a každý správny Bon Jovi fanúšik vie, že je to pravda... no radšej s tebou nejdem túto vec preberať lebo už teraz viem, že ti ide iba o hudbu a o nič iné.. a k tej kvalitnej gitare... aspoň meno Richie Sambora dúfam, že poznáš
Ale s hanbou priznávam že okrem Queen, Bon Jovi a Aerosmith, síce tie skupiny poznám, ale pesničky by som k nim nevedela priradiť (aj keď s najväčšou pravdepodobnosťou aj ich pesničky poznám)
@richardulman ja mam kazdy ich album a poznam kazdeho clena a aj ich datumi narodenia, pocty deti a rozvodov. Tak neurazaj lebo vernejsieho fanusika ako som ja NEMAJU!
No Bon Jovi nie je vôbec klasický rock, skôr ten typický "hair rock" alebo ako to mám nazvať 80tych rokov a ich dnešná éra nemá s (klasickým) rockom absolútne nič spoločné. Z uvedených kapiel som fičal kedysi na Queen, to je klasika, hoci tiež tie posledné albumy už do rocku veľmi nešli. Ale aj tak kvalitná hudba
@mirokic Ved ja som povazovala aj tuto formu rocku "hair rock"za dost klasicku az najtypickejsiu pre tie 80 roky a zdala sa mi to kapela dost znama a bola aj dost popularna a preto som ju tam dala. V podstate na akej kolvek staranke o nich sa ich hudba charaktrerizuje ako rock. Tak som si myslele, ze by to sem mohlo patrit. Aj na roznych radiovych staniciach napr. z nazvom classic rock a tak podobne ich dost casto hraju, alebo VH1 v programe rock show ich casto davaju a tak som to fakt povazovala za taku klasiku a to iste plati aj o Aerosmith. Pardon ak som sa pomylila.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
paranoid fenomenalny song
(nedá sa mi hlasovať )
noo odtiaľto fakt že všetky ale uprednostňujem ozzyho a axla
máš veľmi dobrú ankenu...taký Gns, alebo Rolling alebo Led sú geniálny...milujeeeem
ale queen je queeen