@antifunebracka tak rozdiel medzi "priťahujú ma aspoň dve pohlavia (berúc do úvahy rôzne rodové identity)" a "priťahujú ma ľudia bez ohľadu na pohlavie" je pomerne zanedbateľní a myslím, že nejaký prípadný pančlovek by v pohode v takejto ankete zahlasoval za bi bez problémov
ale nemať tu vôbec zastúpenú svoju orientáciu, keď si niekto dal námahu rozlišovať medzi hentými dvoma, je proste smutné
@etelnair tak som to nemyslela! akože je super, že mysleli aj na to, lenže nasralo ma, keď sú tam dve možnosti, kde na konkrétnych rozdieloch sa nevedia poriadne zhodnúť ani ľudia, čo sa tak označujú (svojho času ma to zaujímalo a proste hlavná odpoveď bola na spôsob "vyber si, čo sa ti viac páči, ale podľa mňa je rozdiel v tomto a tomto")
a zároveň tam nemať vlastnú možnosť
to nie je, že sú tam tie dve zbytočne, len že mi tam chýba možnosť, čo by som nečakala od ankety, kde sú spomenuté hentie obe
Urcitu dobu sa podozrievam ze som Pansexual. Mne by napriklad nevadilo keby bol moj partner neuplne"prerobeny"(skarede slovo lepsie ma nenapadlo) transexual. Ak by sme si rozumeli bolo by mi to absolutne jedno...
Je to teraz náročnejšie, dúfam, že nenapíšem nejakú hovadinu. No, pacia sa mi aj baby, vôbec mi neprekážajú transexuáli a ide mi o povahu viac. Zatiaľ sa hladám, neviem to určiť a necítim sa, že by opačné pohlavie by so mnou vôbec chcelo niečo mať.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
ale kde je a- a jeho odtienky?
ale nemať tu vôbec zastúpenú svoju orientáciu, keď si niekto dal námahu rozlišovať medzi hentými dvoma, je proste smutné
a zároveň tam nemať vlastnú možnosť
to nie je, že sú tam tie dve zbytočne, len že mi tam chýba možnosť, čo by som nečakala od ankety, kde sú spomenuté hentie obe