potrebujem špirálu, čo som včera nechala u kamoša a on neni doma ... a keď mám len ceruzku, tak to vyzerá divne ... nevadí .. a mám potrebu sa smiať , lenže práve sa musím zas rozhodnúť medzi 2 ľuďmi, tak mi je skor do plaču ... a inak už asi nič (momentálne)
@virtualgirl no...ja to mám o to ľahšie, že holka aspoň vie, že ju milujem, takže keby som jej napísal :"potrebujem ti niečo napísať, ale kľudne to ignoruj" a potom toto ,je to okej...
teraz mám potrebu poriadne si prdnúť, ale voľajako to zo mňa nejde von, éjha... a ešte by som si dala chlieb s masťou a cibuľou, ale zase ma bude páliť žalúdok v noci, takže to je všetko.
Materiálna: Mám brutálnu chuť na čipsy. Neskutočnú. Ale zavreli mi Billu a zajtra bude zavretá tiež. Možno si ich kúpim v automate v metre. Staré možno aj polroka ale nevadí. Ktovie...
Duševná: Objatie, dotyky plné lásky a nekonečný rozhovor po Fínsky s mladým mužom, na ktorom mi setsakra záleží. Len tak byť s ním vyvalená na mojej intrákovej posteli a kecať, prípadne si pozreť komédiu. S tými čipsami, samozrejme.
momentálne som hladná...a tak celkovo mám potrebu mať peniaze! nie a nie sa dočkať výplaty! a potom mám potrebu ich minúť...ideálne na chlast a na handry...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
58 komentov
alebo skôr iba niekoho konkrétneho vidieť, usmiať sa na seba navzájom, aby sa dostavil ten zvláštny pocit
....punk sex pivo?
Nemateriálna: partnerka
prave som sla napisat to iste
Duševná: Objatie, dotyky plné lásky a nekonečný rozhovor po Fínsky s mladým mužom, na ktorom mi setsakra záleží. Len tak byť s ním vyvalená na mojej intrákovej posteli a kecať, prípadne si pozreť komédiu. S tými čipsami, samozrejme.
a mam potrebu(chut) sa strasne znicit v posilke
materiálna: veľký pohár horúcej kávy alebo horúceho čaju...
duševnú: také tie bullshity ako objatie a pár neprístojných...