mne sa strašne páči ked ma chalan dlhšie vlasy..ale ked sa o ne stará a umýva si ich nie také nepekne masné..dalej sa mi páči ked su takí iní ako ostatní takí zvláštni niečim..neviem proste ak je to original...ked nosí číny,a ked ma žilnaté ruky to je tak krasne no netusim prečo sa mi to pači..a rozhodne si vsimam ake ma chlapec ruky či ma pekne čiste nechty..
Nenormálnu slabosť mám na tanečníkov, chalanov s dlhšími vlasmi, chlapčenským úsmevom, čo pekne voňajú. A inak som strašne zaťažená na chalanské bruško..
Všeobecne mám rád vlasy (samozrejme, voňavé ). Dlho som miloval baby-face typy s brčkavými vlasmi, akože, stále sami páčia, ale rozšíril som si obzory. Jaaj, a mám rád ruky, peknú pleť (nie poznačenú sivým strniskom ako moja (blee) ), pehy. Z takých prozaickejších vecí určite priateľskosť, žiadne predsudky.
ohryzok na krku, žilnaté ruky, "rímsky" nos, štíhle ale nie vychudnuté telo, jamky na líčkach, dlhšie vlasy a nech sa niečomu venuje, ľudia, čo sa nudia, sú nudní ľudia a to nemám rada
Dlhé a ryšavé vlasy, zelené alebo veľmi tmavé oči, líca. A potom ešte také veci čo snáď ani netreba spomínať... Predsa len, chlap sa vo mne nezaprie A ak povahovo, tak starostlivosť a spoľahlivosť.
No takze pozor,uhnite.. ..zelenooka kucerava cervenovlaska s plochym bruskom,ktora je sportovkyna,najlepsie basketbalistka abo futbalistka,ale najviac ma pritahuju baby v uniformach,najkrajsie v hasicskej a vojenskej (vychadzkovej) ,no a ze este moze byt,cernoska,arabka,ale najviac sa mi paci japonka..dalej nefajciarka s peknym usmevom a so zahadnym pohladom,mila,mudra,cielavedoma..
ale v poslednej dobe som neskutočne zaťažená na hudobný vkus/ tričká s potlačou jeho (mojich) obľúbených kapiel od jedného chlapca zo školy mám "objednaných" asi 5 tričiek už
Mám slabosť pre kučeravé vlasy, ostrejšie črty tváre a plné pery. Široké ramená. Peknú vôňu. A hudobníkov - alebo pre tých, čo majú umelecké sklony. A gentlemanské správanie.
(Ale niektorým by nepomohlo ani to všetko. Jednoducho v sebe musí mať niečo zvláštne.)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
82 komentov
a inak je mi to jedno..
AJ keď..
ak veľa číta, je to bonus navyše
alebo má okuliare
samozrejme sú prípady,keď ma priťahuje pomaly viac oblečenie(mánia na chlapov v košieliach ) alebo vôňa
a potom hlava a zmýšľanie ( ale to si človek nevšimne navonok (
dredy
ruky
u chalanov: dlhé vlasy a taký ten... chlapčenský úsmev
u mna je to - 1. silny zmysel pre humor (a inteligentny), 2. cim viac sa zena vyzna v PC tym vacsie + , 3. zadok
po poslednej skúsenosti som zistila, že už neriešim ani oči.
ani to či ten chalan drží v ruke gitaru, alebo nie
no ale hlavne aby bola zena..do 170 cm,50-60kg
(keby daco TS )
ale v poslednej dobe som neskutočne zaťažená na hudobný vkus/ tričká s potlačou jeho (mojich) obľúbených kapiel od jedného chlapca zo školy mám "objednaných" asi 5 tričiek už
(Ale niektorým by nepomohlo ani to všetko. Jednoducho v sebe musí mať niečo zvláštne.)
Ináč ruky. Od ramien, po samotné dlane.
a potom zadok......to je dokonalá časť tela (teda väčšinou)