@petushiq18 no radšej by som bol vyšší Cítim sa traumatizovane, ked sa dostavím do triedy a všetci sú odomňa nižší ... ked budem vyšší, budem si istý, že to je v génoch
@petushiq18 ja mám 178cm a chalani sú vyšší v mojom okolí a vyhovuje mi moja výška a ked su nižší chalani tak nemám komplexy práve naopak oni by mali mať
@petushiq18 ...ale aspoň všade dočiahneš ...čo je výhoda hlavne v obchodoch, lebo je trápne keď musím v obchode dakoho poprosiť, aby mi niečo podal ...tých 175 cm by som brala
@petushiq18 vymenme si to! zas ked si od každého menšia..dobre ked som si to preverovala mám dokonca 158 zas ked si pri každom taká mini tiež to nieje najlepšie
no ja mám teraz asi 163 cm v 14tich ale nemerala som sa už dlhšie tháák ale frajer má 190+ takže heh vypadá to divne ked sme spolu ale sak newa ... na výške nezáleží
aj ked v dospelosti by som chcela byt modelkou no len neviem ako to urobit ako narast a mat min. 171cm :/ ... ale sak mama ma 161.5 a otec 175 takže no neviem neviem... uvidime
Samozrejme, že 201 a viac mám iba, keď si narvem na feet segrine najvyššie štekle, bez neopratých ponožiek, prípadne s umytými nohami som kdesi okolo 200 a úplne najmenem mám, keď som čerstvo osprchovaný a šlapkami nechránený pred plesňami átriodomkových a štúrakovských spŕch na Mlynoch, BA (BratsylvaniA), to som kdesi okolo 190-ich.
Ale keď budem veľký ... tak budem mať aj 210.
€urovú mesačnú výplatu (but only in the beginning) .
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
54 komentov
a či som spokojný? hej dosť...akurát že občas niekde uvalím s hlavou ale zvykol som si
aj ked v dospelosti by som chcela byt modelkou no len neviem ako to urobit ako narast a mat min. 171cm :/ ... ale sak mama ma 161.5 a otec 175 takže no neviem neviem... uvidime
Ale keď budem veľký ... tak budem mať aj 210.
€urovú mesačnú výplatu (but only in the beginning) .