PAr veci od risa mulera.. milujem ten jeho hlas .. a inac heavy in your arms od florence and the machine alebo isteho casu som pocuval brand new bud you wont know abo miles stone
@krivajucastonozka nejde o skladbu... skôr to akože "národné presvedčenie" vo mne vyvoláva skôr depresívne pocity teda neviem, či to pochopíš, ale... no to je jedno
chudak Janko Matuska , iked podla Slotu Janko Kral
neviem ja ked pocujem slovensku hymnu tak to vo mne vyvolava hrdost ale vacsinou je to pred nejakym futbalovym zapasom nasej reprezentacie, takze ta hrdost potom opadne..
tak ale zas mas stastie ze hymnu nehraju stale v radiach..teda pokial ju "neprespieva " rytmus, to uz potom nacpu vsade a ty budes jedno velke depresivne emo stvorenie..
@19 konečne aj daaký metal toto som poznala ale inak taký dobrý doom nikdy nie je na škodu, ja keď mám depky počúvam skupiny: forest of shadows, helllight, popripade aj my dying bride (z takych znamejších), niektore pesničky od stratovariusu sú hlavne textovo dosť depresívne, vcelku ešte novembre a 1000funerals, ale keďže ja tu rozpisujem skupiny a tu chcú naj. skladbu tak asi táto:
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
luc.ka - co je depresivne na nasej hymne?
aj keď ju milujem je depresívna
Sú aj lepšie, ale tieto mám najradšej
chudak Janko Matuska , iked podla Slotu Janko Kral
neviem ja ked pocujem slovensku hymnu tak to vo mne vyvolava hrdost ale vacsinou je to pred nejakym futbalovym zapasom nasej reprezentacie, takze ta hrdost potom opadne..
tak ale zas mas stastie ze hymnu nehraju stale v radiach..teda pokial ju "neprespieva " rytmus, to uz potom nacpu vsade a ty budes jedno velke depresivne emo stvorenie..
ne naozaj ..co znamena narodne presvedcenie..?