čo sa ale týka hry bez módov, tak samozrejme som počas mojej sims kariéry spravila asi všetko zlé, čo sa dá
ale moja obľúbená spomienka je na to, ako som niekoho zavrela do pivnice, kde mal síce počítač a záchod a asi aj sprchu, ale žiaden prístup k jedlu
tak celý čas písal knihy
"pomoc, zmizli mi dvere"
"som hladný"
a podobne, až kým neumrel od hladu
bolo to v čase, keď ešte neboli DLC, takže v súčasnosti by asi o tom natáčal videá, spraviť to znova
ešte veľmi obľúbená vec vychádza zo zistenia, že ak je niekto vysoko v kariére stylistu, tak vie navrhnúť trend a to potom začne nosiť tak polovica mesta
zakaždým tam nastavím nejakú hlúposť, buď kostýmy yetiho, spodnú bielizeň, alebo oblečenie tradične spájané s opačným pohlavím, takže mám potom chlapov v minisukniach a lodičkách a ženy v oblekoch
alebo kombináciu vyššie uvedeného
S modmi som simikov zabíjala, dobodala som ich, zastrelila, zmlátila ich do bezvedomia.... Bola to sranda, kým neprišli poliši
Mala som aj drogy, ale to je celkom slabota
Mám aj vyššie spomenutý whicked whims, ale tam som nerobila nič, čo by sa simikom nepáčilo
Čo sa týka nemodovej hry, tak som skúšala všetky smrti, ktoré išli spravit, to bolo trochu kruté
@erixa ja som s WW nerobila nič, čo by sa im nepáčilo, problém bol skôr v tom, že oni robili veci, čo sa nepáčili mne
A nemyslím to teraz tak, že nainštalujem WW a idem následne moralizovať, ale niektoré ich nápady zahŕňali nanajvýš nehygienické miesta, alebo boli objektívne dosť nemorálne
ja simikovi nic, to simik ublizil mne.
nedavno som po par rokoch zacala hrat, styristo hodin mi trvalo, kym som poskladala simika, zariadila dom a zacala som hrat.
a ta pica pri prvych ranajkach zhorela
dosť zlá (rozumej zlý humor) vec bola aj, keď som v sims 3 postavila vysokú vežu, na najvyššie poschodie dala veľké okná, teleskop a záchod a nazvala to observatórium
a v bežnej nemódovanej hre samozrejme aj klasiky ako "koľko nemanželských detí viem mať", s tým, že dotyčná simka (nastavená tak, aby vedela otehotniť iné), mala na stene zbierku svojok s každou jednou matkou
upíri, čo mali v pivnici "chladničku" z uväznených ľudí
a stalo sa mi aj podobné, ako v @9 , som playtestovala jednu stavbu, tak som tam nasťahovala náhodného človeka, pootm som to chcela screenshotnúť, tak som ju poslala plávať, nech mi nezavadzia
a než som ten (malý!) som celý pofotila, utopila sa
@mobscene_69 rozhodla som sa, že fakt, že mám takúto reputáciu, budem brať v dobrom
(a vynechala som ešte veci, ktoré boli neúmyselné a spôsobené nezodpovedným používaním módov, ako fakt, že hra neregistrovala, že simka je dotyčného teta a mali zrazu nejaké romantické interakcie, podobne aj s jeho babkou, ktorá ho doteraz volá na rande
alebo keď sa násťročná simka pustí do ehm... veľmi dospelých aktivít s asi štyridsaťročným milencom jej staršieho brata a on ich zbadá a zostane sa pozerať
alebo keď rodičia ignorujú, že nielen, že sú doma deti, ale aj ich kamaráti a pustia sa do manželských aktivít priamo pred všetkými
alebo všetky tie razy, keď niekomu prišlo veľmi sexi vrhnúť sa na seba na podlahe na verejných záchodoch)
vacsinou ma vytacalo, ked uz mali v novsich verziach silnu volu a robili si, co chceli
takze typkovi, ktory sa bal vysok, som prikazovala liezt na skakaci mostik a on sa tam klepal az kym nespadol do bazena
ten, co stale niekoho nabaloval, aj ked mal zenu, sa dockal toho, ze som mu dovolila sa s nejakou zenskou vyspat a v momente, ked siel niekto okolo ich domu, som premiestnila postel, v ktorej sulozili, von na chodnik alebo travu a bol z toho velky trapas
ked ma velmi srali, tak som ich zamurovala uprostred zahrady (2x2m), ani strechu som im nedala a kedze som mala rozsirenie rocne obdobia, prsalo na nich a snezilo az kym nepomreli
nutila som ich kamaratit sa so smrtkou, aj ked sa bali
hladali kamene po parkoch aj ked uz potrebovali cikat alebo smrdeli, lebo som este nemala kompletnu zbierku
a jedneho typka som nutila stale varit, aj ked vsetko zapalil, lebo som mu dala meno master chef
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
ale pravdepodobne to bude niečo, čo sa dá zhrnúť pod "nainštalovala som Wicked Whims"
ale moja obľúbená spomienka je na to, ako som niekoho zavrela do pivnice, kde mal síce počítač a záchod a asi aj sprchu, ale žiaden prístup k jedlu
tak celý čas písal knihy
"pomoc, zmizli mi dvere"
"som hladný"
a podobne, až kým neumrel od hladu
bolo to v čase, keď ešte neboli DLC, takže v súčasnosti by asi o tom natáčal videá, spraviť to znova
zakaždým tam nastavím nejakú hlúposť, buď kostýmy yetiho, spodnú bielizeň, alebo oblečenie tradične spájané s opačným pohlavím, takže mám potom chlapov v minisukniach a lodičkách a ženy v oblekoch
alebo kombináciu vyššie uvedeného
Mala som aj drogy, ale to je celkom slabota
Mám aj vyššie spomenutý whicked whims, ale tam som nerobila nič, čo by sa simikom nepáčilo
Čo sa týka nemodovej hry, tak som skúšala všetky smrti, ktoré išli spravit, to bolo trochu kruté
A nemyslím to teraz tak, že nainštalujem WW a idem následne moralizovať, ale niektoré ich nápady zahŕňali nanajvýš nehygienické miesta, alebo boli objektívne dosť nemorálne
nedavno som po par rokoch zacala hrat, styristo hodin mi trvalo, kym som poskladala simika, zariadila dom a zacala som hrat.
a ta pica pri prvych ranajkach zhorela
upíri, čo mali v pivnici "chladničku" z uväznených ľudí
a než som ten (malý!) som celý pofotila, utopila sa
(a vynechala som ešte veci, ktoré boli neúmyselné a spôsobené nezodpovedným používaním módov, ako fakt, že hra neregistrovala, že simka je dotyčného teta a mali zrazu nejaké romantické interakcie, podobne aj s jeho babkou, ktorá ho doteraz volá na rande
alebo keď sa násťročná simka pustí do ehm... veľmi dospelých aktivít s asi štyridsaťročným milencom jej staršieho brata a on ich zbadá a zostane sa pozerať
alebo keď rodičia ignorujú, že nielen, že sú doma deti, ale aj ich kamaráti a pustia sa do manželských aktivít priamo pred všetkými
alebo všetky tie razy, keď niekomu prišlo veľmi sexi vrhnúť sa na seba na podlahe na verejných záchodoch)
takze typkovi, ktory sa bal vysok, som prikazovala liezt na skakaci mostik a on sa tam klepal az kym nespadol do bazena
ten, co stale niekoho nabaloval, aj ked mal zenu, sa dockal toho, ze som mu dovolila sa s nejakou zenskou vyspat a v momente, ked siel niekto okolo ich domu, som premiestnila postel, v ktorej sulozili, von na chodnik alebo travu a bol z toho velky trapas
ked ma velmi srali, tak som ich zamurovala uprostred zahrady (2x2m), ani strechu som im nedala a kedze som mala rozsirenie rocne obdobia, prsalo na nich a snezilo az kym nepomreli
nutila som ich kamaratit sa so smrtkou, aj ked sa bali
hladali kamene po parkoch aj ked uz potrebovali cikat alebo smrdeli, lebo som este nemala kompletnu zbierku
a jedneho typka som nutila stale varit, aj ked vsetko zapalil, lebo som mu dala meno master chef