@wewo Ked hodnotis ktore auto je najsilnejsie tiez nepozeras kolko maju erbegov a na crashtesty. Ked sa povie najsilnejsia droga tak sa mysli na jej ucel, co je zmena vedomia, a nie na vedlajsie ucinky. Keby chcel riesit vedlajsie ucinky na zdravie tak by sa pytal na najhorisu drogu alebo nejako podobne by to formuloval.
@wewo Job ale pri klasickych halucinogenoch mas stale nad sebou urcitu kontrolu a aj pri silnych davkach mas interakciu s okolim pricom salvia a DXM ta vystrelia do inej dimenzie a nemas ziadnu kontrolu. Aj ked to trva kratko.
@grietusha to bol zamer, niekto to pozna ako piko, niekto pedro v amerike sa tomu hovori meth. ono otazka je co ti ako piko preda typek vacsinou je to niecim reznute (70% omietky + 20% metamefetaminu + 10% roznych liekov + stopove mnozstva inych chemickych svinstiev (cervený fosfor, kyselina fosforecna, toulen, jod, kyselina chlorovodikova, aceton) ktore sa pouzivaju pri vyrobe. niektori ojebavaci namiesto pika predavaju obycajny efedrin (z ktoreho sa piko vyraba).
raz som mala hubičky a fakt parádny trip, ale to som bola násťročná, ničím nepokazená...teraz by som už žiadne halucinogénne drogy neskúšala, nemám rada keď nemám veci pod kontrolou a taktrochu by som sa aj bála toho čo je môj mozog schopný vyprodukovať
nie je to podmienka - vznik zavislosti - ale je to zahrnute
je to vec ktora ovplyvnuje rozum,vnimanie a aj prejav,stracas sebakontrolu,volu....cize ano spominane lieky su DROGY...je to psychotropna latka
drogy myslim teraz tie vacsinou nezakonne ak su chemickeho povodu tak v drtivej vacsine sa vyrabaju z liekov
samozrejme priroda je priroda ale co uz ked si volime ludi ktory pretlacaju prava proti zdravemu rozumu a tlacia ti farmaciu miesto prirody...zdravie je jedne z najvacsich biznisov
ach jaj, kolko fetackych trosiek, clovek uz skoro zabudol, ze je na B. najlepsia droga aku poznam, je cista hlava. a najsilnejsia, aku som skusil, je laska ale to ani nahlas nebudem hovorit, tu ocividne letia bodky a fazulky @jirikara
@jirikara no to ma naozaj z komfortnej zony nedostáva najlepsie ako si tito fetáci myslia akí su hrdinovia a prednášajú to ako keby niečo dokázali s tým v živote sockári drbnutí
z tychto nic, a nemam potrebu oznacovat ludi, ktori maju skusenosti ako "vyjebani fetaci" tak stupidna nie som. samozrejme. kto uz nieco vyskusal je zakonite fetak a je 3x mensou osobou jak tuto chalošQovia, och birdz
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
87 komentov
jaaaj tieto ankety. jak keby sa ti tu niekto chcel priznavat ze vyskusal heroin. :letim:
Ano
Ano
Ano
Ano
Nie
Ano
Nie
Ano
Nie
Ano.
lebo drogy nesu hrozba ale unik z reality
a ľudia
never more
je z vás potom troska
a rehab trvá skurvene dlho
ale inak, skúste si lieky na psychózu to je šleha
Vsetci by tu len halucinovali a halucinovali
cuker ?
odbornici len si neublizte...nie vzdy sa musis vratit z vyletu
tak to dobre robis
lieky na psychozu? to ma ucinky ako drogy?
pravdepodobne nie uplne chapes vyznam slova droga
ak vies co je droga potom ta otazka nema ziadny zmysel...
skus sa skor spytat...co je to droga ?
Chcela by som extázu skúsiť a lysohlávky Ale to je ešte vo hviezdach.
tak asi niečo čo vyvolava zavislost- tak na tych spomin. liekov vznika zavislost?
ktovie
tomu by som asi aj verila, ja chcem uplne alebo skoro uplne vylucit cukor, ale zatial ho hlavne v stres. situaciach potrebujem- napr. počas skuskoveho
nie je to podmienka - vznik zavislosti - ale je to zahrnute
je to vec ktora ovplyvnuje rozum,vnimanie a aj prejav,stracas sebakontrolu,volu....cize ano spominane lieky su DROGY...je to psychotropna latka
drogy myslim teraz tie vacsinou nezakonne ak su chemickeho povodu tak v drtivej vacsine sa vyrabaju z liekov
ano heroin sa vyraba z morfinu- liek proti silnym bolestiam
» sk.wikipedia.org/wiki/Heroín...
niekde som čitala že su aj prirodne latky kt. tlmia bolest ako taketo silne lieky, ale su zakazane
ide o to, ze tie silne lieky maju nez. ucinky a tie prirodne nemaju resp. menej
samozrejme priroda je priroda ale co uz ked si volime ludi ktory pretlacaju prava proti zdravemu rozumu a tlacia ti farmaciu miesto prirody...zdravie je jedne z najvacsich biznisov
@jirikara
fajn že aj ty si toho nazoru, ak by si potreboval nej. naturalnejsiu alternativu za lieky: tu je dobré info-
vitaminy, mineraly, byliny, enzymy atd :
» rng.jecool.net/...
nesud aby si nebol sudeny
ok, ja som to nemyslela v nabozen. kontexte
..nie niesom zavisla v ramci party to bolo...