nie je to jedna konkrétna vec, skôr životné obdobie, kedy som sa správala jak debil, márnila čas s neperspektívnymi ľuďmi, chlastním a hulením, na všetko som kašlala, zničila si vzťahy aj zdravie. mala som ťažkú pubertu
ale presťahovala som sa do iného mesta a prebrala som sa z toho našťastie
Za oných čias, keď mi dobre drbalo, som sa popral v jednom Viedenskom bare, poliši ma zbalili a otec, nech je mu zem ľahká ma odtiaľ "vykúpil"...mal ma tam kkotka nechať aspoň rok...bol by som sa už vtedy zobudil...
Nespravil som ešte žiadnu blbosť... Všetko čo som spravil a dalo by sa to nazvať blbosťou bolo nakoniec na niečo dobré. Ako keby existovali akési neviditeľné zákony osudu, ktoré riadia môj život a všetko čo som robil smerovalo k tomu kým som sa stal. Normálne to vyzeralo po tých blbostiach čo som spravil, že som si posral život a nezostáva mi nič iné ako spáchať samovraždu, ale nakoniec to dopadlo dobre a nemenil by som to. Tak to proste malo byť a som rád, že všetko dopadlo tak ako dopadlo. Chápete dúfam ako to myslím, či?
Myslím že horšie blbosti než ktokoľvek iný tu.. bolo toho veľa a len sa chytám za hlavu keď si na niektoré veci spomeniem.
Okrem toho bych sa vlastne verejne priznala k trestným činom kebyže to tu napíšem
Ja som sa 2x rozisla s mojim uz teraz manzelom, lebo som chcela ostat byvat v bratislave. 3 najvacsie blbosti mojho zivota a volila som sasku ako prvovolic lebo som myslela ze Sulik legalizuje ganju..
@darksider96@3 ja to chápem, lebo tiež to tak podobne vnímam.
Kedysi by som povedala, že bola blbosť, mať taká mladá dieťa..ale už teraz som za ňu rada, zmenilo sa to a mám v nej parťáčku.
Takže to, čo sa mi predtým zdalo, ako blbosť, sa mi teraz javí ako niečo super, čo sa jednoducho malo stať
Netvrdím, že ma niektoré veci z minulosti nemrzia, ale všetko človeka niekam posúva.
výber VŠ čiastočne, lebo mi dosť dlho trvalo, kým som našla niečo, čo by ma bavilo robiť z toho odboru a teraz to robím a je to fajn, ale kebyže mám robiť to, čo robí väčšina ľudí s mojim odborom, už by som si asi spravila aj iný odbor, že som v 2016 volila Kotlebu, nebola som už prvovolička, že som príliš dlho bola v neperspektívnej práci a že som dosť zanedbala svoje zdravie, hlavne zuby
ako bipolar som v mániách porobila všeobecne veľa kktín najviac asi, keď som zdrhla z domu a bola nezvestná niekoľko dní a už chceli vyhlásiť po mne pátranie.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
ale presťahovala som sa do iného mesta a prebrala som sa z toho našťastie
ježkové oči ty si za frndu, ako keby sa to nerobilo aj mimo basu..
a ma konečne odblokuj, bo sa nebudem s tebou hrať...
Torpi, neboj nič čo chvíľa sa zas otvoria karčmy a štadióny, bude ho- ja- jáááá....
Okrem toho bych sa vlastne verejne priznala k trestným činom kebyže to tu napíšem
to kto ťa zablokoval, basorkároš, andela mu naháňam.....
Kedysi by som povedala, že bola blbosť, mať taká mladá dieťa..ale už teraz som za ňu rada, zmenilo sa to a mám v nej parťáčku.
Takže to, čo sa mi predtým zdalo, ako blbosť, sa mi teraz javí ako niečo super, čo sa jednoducho malo stať
Netvrdím, že ma niektoré veci z minulosti nemrzia, ale všetko človeka niekam posúva.
a davala som prilis vela do vztahov