@hoperpohroma ja som spravila toto iste! a doteraz to lutujem, lebo som ich mala krasne rovne a oni sa mi skuceravili a proste teraz su takej inej kvality ako predtym
@anitchka ja som ich mala suche a kucerave rovnako ako teraz, ale vsetci sa mi smiali (ach) ze mam hrozne vlasy (ach) keby som si ich vtedy nechala, aj teraz som mohla mat dlhsie.. ale tak druhy raz v zivote isli dole ked boli moc znicene.. na 2 krat som sa postupne zase dostala po plecia a teraz dufam ze mi to po ten zadok vydrzi
bolo toho viac, napríklad som vyvalil polku steny, ale najhoršie bolo keď sme sa vrátili z mesačnej dovolenky v Turecku a to by som sa nevolal smartboy keby som nevymazal všetky fotky z foťáku (poker face) musím povedať že pochvalu som nedostal a šak čo! aj ak som na tích fotkách vyzeral jak socka
myslím si, že najväčšia hlúposť je tá, ktorá vás ovplyvní na dlhý čas alebo i na celý život..moja hlúposť bola napríklad to, že som po operácii niekoľko týždňov pomáhala pri zbere papiera a mala som v rukách viac kg ako by som mala mať (no nenapadlo mi, že nemám nič ťažké zdvíhať) - dokonca sa to stalo tak, že spolužiakovi vypadli papiere z ruky tak som mu pomáhala ich zbierať a zobrala polku do ruky..lenže on mi položil i druhú (jeho) časť do rúk s tým, že nech to teda odnesiem..nebolo to ďaleko, ale bolo to na mňa veľa..a mala som ruku v sadre dlho..teraz radšej nákup držím stále v pravej ruke lebo ľavá ma odvtedy furt bolí a aj chrbát odvtedy moc bolí - ďalšia moja blbosť, že som necvičila pokiaľ sa mi telo vyvíjalo...takže myslím si, že ostatné tie naše blbosti, čo spravíme v škole, s tým, že sa strápnime a pod.. sú niekedy nie až tak dôležité ako zdravotná stránka alebo to, čo vás dosť ovplyvní
@hoperpohroma mna to praveze otravovalo... myslim, ze som dost dokazala aj bez vlasov na hlave a aby ma vsetci poznali len ako tu s vlasmi namiesto toho, ze ta dostala mimoriadne prospechove stipendium, lebo patrila medzi najlepsich 10% studentov na univerzite.... nemam rada povrchnost... ale tak nechavam si ich teraz,moj drahy mi zakazal strihat sa
@alpanu tak ked ta niekto uvidi na ulici, tazko zisti ze si bola jedna z najlepsich na skole, skorej si vsimne tie vlasy aj ked rozumiem ze co myslis.. ale ja strasne obdivujem dlhe vlasy, pekne sa na to pozera, preto keby mam dlhe a zdrave tak ich urcite nedavam dole
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
no išla som do niečoho, čo som si myslela, že mi nebude vadiť a vadilo mi to nakoniec
ja som mala potom este aj kratsie, asi tak po koniec krku a teraz mi uz dorastli cca do polky chrbta, ale uz nikdy nebudu take rovne :/
tak ti prajem nech cim skor dorastu
@alpanu preco?