@4 vždy ked toto napíše človek v mojom veku, spýtam sa sama seba či nie som divná a odkedy ten človek musí chlastať ked už stihol povyvádzať blbosti pod vplyvom... v množnom čísle teda a "väčšinou" ... (ach)
bolo ich riadne veľa, ale takto si teraz nespomeniem na nejakú najväčšiu... a vôbec, väčšinou si spomeniem len tak úplne náhodou na niečo a aj keď to bolo už pred x rokmi tak sa neskutočne hanbím
myslite veci typu -urobila som party na byte ke dmama nebola doma a zmizla polka gauca, alebo ze som si spita na byte lahla na postel a poedala pojebte ma niekto..alebo skor veci typu vysrala som sa pred kostol alebo spala na travniku pre dplavarnou kde ma nasla mama.. neviem co myslite?
bohužial...nehanbím sa za nič. V daný moment mi to vždy pride ako dobrý nápad ...a odsudzovať alebo sa hanbiť za minulé ja je zbytočné...nanajvýš zbytočné
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
... a inak @1
a porobil som toľko blbostí že neviem ktorú z nich si vybrať
Ale určite to nieje najväčšia blbosť, čo som urobil a ani sa za to najviac nehanbím