asik len tie zuby no...a za hodku a pol to bude v celku aktualne
ale tak čo sa týka najsambolesti tam v tych inštituciach, tak vtedy čo to bolo najneprijemnejšie u zubára, tak to bola skor bolesť úlavy, pretože oooomnoho horšie bolo vyčkávanie cez noc alebo v brne keď ma chytil zápal a skoro do okostnice sa dostau...
a okrem zubára nič... nenavštevujem nemocničné priestory často
absces v krku pred rokom, niekolko dni som nemohla jest pit rozpravat a strasne strasne to bolelo :3 a este po operacii mocoveho mechura ked som chcela cikat, ale to bolo pred asi 12 rokmi takze si to az tak nepamatam. viem len ze som strasne kricala na celu nemocnicu pri tom
@7 redón sa to volá
Fuh keď tu čítam niektoré veci tak sa až divým že taký mladý ľudia a také "super" zážitky v nemocnici.
U mňa to boli zuby a potom keď som sa rozbila s bicyklom v plnej rýchlosti dole kopcom o auto, to ma bolelo vśetko pri najmenšom pohybe niekoľko týždnov
keď mi rezali ďasná a potom mi tam každý deň (asi týždeň) niečo pchali a vymieňali zaživa + všetky nasledujúce návštevy zubára tesne po tom, síce tie už neboli také hrozné, ale dokopy toto všetko bolo úplné peklo :ehm:
asi ked som bol maly a robili mi cirkumciziu. ked mi davali dole obvaz, myslel som, ze tam umriem. ale to som bol male decko, teraz by som tu bolest mozno vnimal inac.
myslim ale, ze najhorsie som zazil doma, ked som dostal cca 41 horucky a bol to taky absurdno-halucinogenno-na umretie pocit. celkovo neznasam ked mam vysoku horucku
Asi ked sa mi roztrhla rana na krku a tú mi následne operovali ( rozumej rozrezali a vystrihovali tkanivo) len pod 1 dithiadenom . Alebo ked sa mi do komôrky dostal zápal to bolo vtedy fakt zle .
vyťahovanie asi tak 40 cm drenážnej hadičky z kolena po operácii, fajn pocit veru
a vlastne nie, naj pocit bol keď mi vytláčali cez asi pol centimetrový rez na čele zrazenú krv ktorá bola v takých guličkách priemeru cca. 2,5-3 cm a trvalo to asi hodinku, pravdaže všetko bez anestézy.
tiež zubár.. mala som zápal a bolela ma z toho celá hlava..fakt celá uplne ma to trhalo..a zubárka mi musela rozvŕtať aj 2 ďalšie zdravé zuby lebo že sa to rozšírilo..takú bolesť som fakt nikdy nezažila aaaaaaaaaaaau
ked mi vyberali anomaliu z ucha na lalocku a ked mi pichal injekciu na umrtvenie,tak mi prepichol lalok a vsetko anestetikum mi pretieklo ..to rezanie a sitie nebolo prijemne
Najvacsia bolest asi bola, ked som mala pol dna ruku narovnanu dlahe z ktorej mi brali krv, a po tychto X hodinach si zmysleli, ze ja s tou celou konstrukciou mam ist na vysetrenie ku gynekologovy. Ruka mi zomierala, doktor bol strasne necitlivy a kazdu chvilu mi sestricka prenasala tu krv a hrozne s tym zaobchadzala, uplne som chcela zomret
Gastroskopiu, to som chcela umrieť, ešte ma nestihlo donapnúť a už ma naplo znova, strašne som ich tam všetkých oplakala a oslintala, bolo to najhoršie na svete a vtedy som si povedala že sa vážne vyjebem na deepthroat
A ešte po operácii oka, keď som v prvú noc mala tú obväzonáplasť úplne mokrú a studilo to, bolelo to, plakalo to, a ja som si zdrogovaná z anestézy nechala náhradnú u otca, ktorý sa vrátil o týždeň. No nasledujúci týždeň, kedy som vlastne plakala tým jedným okom nonstop, a tlačili ma stehy a za nič na svete nechceli ísť von. A predstavte si, že si nemôžete mesiac pomädliť oko. Ale všetci ma ľutovali a nosili mi sladkosti, so i´ve got that goin for me, which is nice
@amikadze vŕtanie ma nebolii..skôr mi to je neprijemne...trahnie bolo tiež ok, keď mi to umŕtvil......takže odpovedám áno. dosť bolii, keď sa ti roztrhne vagiina a keď ti ju následne zašiivajú... a kontrakcie tiež neboli nič prijemné... nedokážem si predstaviť horšiu bolesť, ako bol pôrod. a ak existuje väčšia bolesť, tak to si fakt neprajem zažiť..bo mám pocit, že to by som už asi neprežila
@mayben wow, vždy som bola z pôrodu vydesená, rada by som vedela prečo je to tak bolestivo nadizajnované...aspoň sa mi k tomu zubárovi pôjde lepšie a ak to nie je príliš intímna otázka, cvičila si predtým aj kegelove cviky alebo jogu alebo hocičo iné čo by ti dalo šancu vyhnúť sa natrhnutiu?
mne trhala stolicku bez umrtvenia takze... a bolo ovela ''horsich'' situacii na okraji zivota ale aj tak najhorsie bolo trpiet tam tyzden s tou stravou... resp trpiet hladom a pritom musiet vydavat fyzicke vykony hodne sportovca
uplne ta chapem. nenavidim vrtanie do zuba, nikdy ma nic fyzicky tak nebolelo, ako vrtanie do zuba, a obcas mi je az do placu, ked clovek nedokaze pochopit, ze niekoho len take "obycajne vrtanie" moze tak boliet
ale ked ti budu trhat, urcite budes taka umrtvena... ze plakat budes, az ked ti to vyprcha
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
70 komentov
ale tak čo sa týka najsambolesti tam v tych inštituciach, tak vtedy čo to bolo najneprijemnejšie u zubára, tak to bola skor bolesť úlavy, pretože oooomnoho horšie bolo vyčkávanie cez noc alebo v brne keď ma chytil zápal a skoro do okostnice sa dostau...
a okrem zubára nič... nenavštevujem nemocničné priestory často
ale zuby sú favorit, hentá moja práve vyštudovaná doktorka by si zaslúžila aspoň poldňa aby som jej robila, to čo ona mne
to je úplne near death experience hnusný pocit.
ale inak nič také staršné som nezažila len toto bol fakt hrôzostrašný zážitok
Ale tak vnútorné krvácanie do sleziny bola taká najväčšia bolesť myslím.
Fuh keď tu čítam niektoré veci tak sa až divým že taký mladý ľudia a také "super" zážitky v nemocnici.
U mňa to boli zuby a potom keď som sa rozbila s bicyklom v plnej rýchlosti dole kopcom o auto, to ma bolelo vśetko pri najmenšom pohybe niekoľko týždnov
a potom, keď mi doktorka jebala do živého mäsa bez anestézy, som si myslela, že sa jej tam zložím, zomriem, rozrevem sa a potom zomriem ešte raz.
myslim ale, ze najhorsie som zazil doma, ked som dostal cca 41 horucky a bol to taky absurdno-halucinogenno-na umretie pocit. celkovo neznasam ked mam vysoku horucku
a vlastne nie, naj pocit bol keď mi vytláčali cez asi pol centimetrový rez na čele zrazenú krv ktorá bola v takých guličkách priemeru cca. 2,5-3 cm a trvalo to asi hodinku, pravdaže všetko bez anestézy.
nastastie som si nikdy nic nezlomila, ani mi netrhali zuby, nerezali dasna a nepilili ziadne kosti
a zapal obliciek, fu
jáj, nemocničná
tak to asi bolo niečo so zubami alebo penisom, dávno bývavali pobyty nemocničné, nepamätám si
A ešte po operácii oka, keď som v prvú noc mala tú obväzonáplasť úplne mokrú a studilo to, bolelo to, plakalo to, a ja som si zdrogovaná z anestézy nechala náhradnú u otca, ktorý sa vrátil o týždeň. No nasledujúci týždeň, kedy som vlastne plakala tým jedným okom nonstop, a tlačili ma stehy a za nič na svete nechceli ísť von. A predstavte si, že si nemôžete mesiac pomädliť oko. Ale všetci ma ľutovali a nosili mi sladkosti, so i´ve got that goin for me, which is nice
(asi hlúpa otázka, viem, ale rada ju pokladám, potrebujem vedieť)
ale ked ti budu trhat, urcite budes taka umrtvena... ze plakat budes, az ked ti to vyprcha