Akú najväčšiu škodu ste si spôsobili "nemyslením"?
Myslím, že skoro každému sa stane raz za čas, že koná automaticky a hlavu do nejakej činnosti nezapája, či už kvôli tomu, že je unavený, myslí na niečo iné alebo z iného dôvodu.
nabila som si hlavu o schody, lebo som zabudla, že je nízky strop...Alebo som mala na šporáku jedlo, išla som po niečo do záhrady, zabuchli sa mi dvere....dnu som sa dostala až o tri hodiny...pekne... ...a ešte pár takých vecí by som našla
Veľmi som sa ponáhľala do mesta, tak som si chcela ísť privolať výťah, kým si zbalím posledné veci a vypadnem.. tak som teda vybehla z bytu, privolala výťah a zrazu počujem len silné buchnutie dverí, v ktorých som navyše nechala kľúče zvnútra a tak som musela ísť do mesta bez peňazí, či mobilu, čo ma potešilo ešte viac, že mamu som ani nenašla v robote a tak som na ňu musela čakať asi 3 hodiny pred dverami...
ked som robila postarku a v Coop Jednote- Dezerice som bravala trzby a oni svinuchy mi dali o 30 euro menej, mne sa to nechcelo prepocitavat a tak som ich musela doplatit, no toto je skor naivita, ze ludia su cestni...
na nič závažné si nepamätám, ale väčšinou idem niekam tou dlhšou cestou...lebo sa zamyslím a zabudnem že"aha veď tam bola skratka" a tak idem ďalej...dlhšou cestou..lebo už aj tá skratka je ďaleko
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
Škoda za 20 000sk, ale hlava to prežila.
Vďaka vyššej mocnosti za Birdz.