Snažím sa nedržať veci ktoré nepotrebujem. Ale napadla mi vianočná výzdoba... Síce veľmi skromná, ale si som mal slabú chvíľku, keď som si to kúpil.
A polovicu šatníka vôbec nenosím a nie a nie sa toho zbaviť.
Daj mi tú kameru ak ju nechceš a ja ňévjem uš no všetko čo mám má miesto v mojom takže nič neni zbytočné aj keď je to na úplne a keby bola život vec tak poviem ten
jezis toho je knihy, ktore som necitala ani nejak, lebo su to braky, oblecenie, ktore so mna sebenikdy nemala ani nebudem a ani velkostne nesedi nikomu, tablet, stare pokazene veci, zbierku puzzle, servitok a kdečoho, "špecialne" kuchynske nastroje na každu chujovinu..
V pôvodnom domove este nejaké take veci asi mam, ale odkedy žijem sama, tak mam len veci, ktoré pravidelne vyuzivam. Čokoľvek ked nepoužívam, tak to darujem/zahodim (okrem oblubenych knih - ehm len dodám, ze tých obľúbených kníh mam stovky, to je asi jedine, čoho sa neviem vzdat). A kupujem len to, čo velmi potrebujem. V priemere tak raz za rok robim "inventarizaciu" mojich veci a vyhodim pri tom vsetko, čo nutne nepotrebujem/nepouzivam.
Dom z dreva pre morcata, je to skoda pre nich, lebo ho len ošťali, osrali a malo používali, teraz stoji na polici. Rovnaku funkciu splnia aj krabice od topanok, a po zničení zvyšok z nich rovno vyhodim
Ďalej postroj a voditko pre morča, je to boj ich do toho narvať a nakoniec aj tak len stoja na jednom mieste, ani sa nepohnu..
A asi ako kazdy stare oblecenie, ktore nenosim, veci, materialy zo skoly, knihy co nepouzivam.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
ale chystam sa to podat dalej oboje
A polovicu šatníka vôbec nenosím a nie a nie sa toho zbaviť.
a vianočné svetielka. inak nezvyknem kupovať a držať zbytočnosti, som ťažký minimalista a aj moja mačka má viac vecí, než ja
Ďalej postroj a voditko pre morča, je to boj ich do toho narvať a nakoniec aj tak len stoja na jednom mieste, ani sa nepohnu..
A asi ako kazdy stare oblecenie, ktore nenosim, veci, materialy zo skoly, knihy co nepouzivam.
hotdogovač
2 nadobky na varenie vajec v mikrovlnke
navigaciu na elektrokolobežku