snažím sa napísať knihu a myslím, že by ste mi mohli pomôcť aby bola iná než ostatné...skúste napísať akú schpnosť by ste chceli mať? niečo neobyčajné..niečo čo tu ešte nebolo..nemyslím tým lietať, byť nezraniteľný..chcel by som od vás niečo nové nejaký n
nemyslim citat myslienky ale odhadovať reakcie ...cosi ako velmi silna intuicia... alebo dokázať zvriesknut atym zvukom ako kostaky nevim teraz jaks a to vola ale snad vys co myslim heh som nad tym aj rozmyslalaalebo ze daky clovek nieco nakresli napr cloveka ,zavrie oci predstavi si ako sa hybe a bude zneho zivi clovek ze kreslenim zivit myslienky ..tak nejak
mna nic originalne nenapada, ja by som iba chcela vediet cestovat v case....a mozno hrabat sa v spomienkach inych..ale iba niekedy...nieco v style myslomisy z HP
ja nemam nic origialne, ale chcela by som mat taku schopnost ako ta piper z carodejnic, to zastavenie casu a potom by som chcela vidiet cez predmety ako superman
hmm toho je vela takze neskutocne rychlo sa ucit alebo ovladat telekinezu(asi to bude tym ze prave citam carrie od kinga potom citat myslienky ale iba keby som to prave potrebovala a chcela nie stalo a dalej neviem je toho vela by som zapratala asi potom cely obdlznik na koment
videl by som dopad svjoho rozhodnutia do predu a preto by som sa co najspravnejsie rozhodol ... alebo taku ze by som dokazal resetovat vsetko co sa mi nepaci a vratit sa v case kam chcem a ist zase od zaciatku
autor budúcej knihy, tvoja kniha by mala byť originálna predovšetkým vďaka tebe, nehľadaj originálne nápady za účelom písať LEN o nich, nezabúdaj na svoje vlastné postavenie voči tomu, čo píšeš... pretože sa na pult dostaví jedna z nekonečných záplav kníh ďalšia, ktorá zase bude raz vyhovovať aspoň jednej miliarde ľudí, plus osobitne neostrej ľudovej americkej pospolitosti, ktorým vážne málo stačí na to, aby z toho spravila "šejkspírovinu"
akurát včera som nad tým rozmýšlala a na nič som neprišla je toho tak veľa, že si neviem vybrat iba jednu všetko je fajn aj ked tá nesmrteľnosť vyzerá dobre no neviem naveky zostať na zemi...to by cloveka časom nudilo
ale určite viem, že čo dás do svojej knihy bude super dúfam, že ju budes dávať na birdz
Ja by som chcel mať možnosť na nejaký čas vymazať ľudí zo sveta ... Len tak, šup a som polhodinku sám, úplne bez zábran, bez hanblivosti, bez všetkého, mňam ...
no tak ja pisem mensiu povidku do blogu a tam ma hlavny "hrdina" schopnost byt vsade tam kde sa kona zlo, ale smie sa mu len prizerat - nesmie zasahovat co myslís je to dost originalne?
vediet presne co si kto mysli... occh to by bolo kolko odhalenii a byt na viacerych miestach naraz aa zastavit cas v urcitych okamihoch aa tez vratit cas
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
ale určite viem, že čo dás do svojej knihy bude super dúfam, že ju budes dávať na birdz