Velmi ta lubim idem ta z lasky celu pooblizovat juu pamlsok PAMLSOK ja ta este dooblizujem tak das mi este? Preco mi ich nedavas namiesto jedla?
A urcite by som nechcela pocut jej nazor na @1 ani ze preco ju volam 90% casu uplne inymi menami a hovorim jej famfrlicek pampampampusik
môj kocúr Šaňo, určite, kedy mu donesiem nejaku bielu myšku na hranie, lebo už všetko vychytal aj u okolitých susedov...
heh, kúpim mu tri naraz, nech sa vytešuje
Myslím že by sa opýtala moja Pepsinka: "Prečo ma stále dvíhaš na ruky? No dobre , daj mi tú pusu ale už poslednú!" a potom: "čo je za dverami kam chodíte? Aj ja som zvedavá a nikdy ma nezoberiete zo sebou!" A nechcela by som aby mi povedala, že je u mňa smutná
moj psik ktory bol so mnou 15 rokov a uz nie je medzi nami, by sa ma zrejme opytal len ako sa mam, ci ma nic neboli, ci som stastna a ci neni nieco na jedenie este
to moje druhe kuriatko by sa spytalo, kde je prvy psik lebo ho uz dlho nevidel a potom ci ho zoberiem pozriet susedovu jack rasselku, ktoru miluje
Moje domace zvieratko sa ma vacsinou pyta "Co bude na veceru?" a "Kde si mi schovala nohavice?!" a nerada pocuvam "Uz musim ist hrat Starvorsy" a "Mala by si pisat diplomovku"
Prečo si mi dal tak debilné meno... no vážne nechovám zviera, ale tiež som uvažoval nad tým, keby zvieratá rozprávali, či by sme ich stále tak obľubovali.
A zase tieto granule?!
Prečo vždy čakám na teba než sa môžem ísť vyondiť?!
Neškrť ma tým obojkom, však len ovoniavam kvety?!
Mne je tak zle z toľkého jedla, ale ty mi tak rád dávaš viac, a ja neviem odolaaať!
Aaaa, prečo to vrčí, nebehaj s tým po podlahe!
Prečo ma obliekaš ako človeka? Nevieš, ako mi je teplo, keď mám len svoj kožuch?
Prečo vždy pri príchode domov na mňa hodíš ten uterák, prečo ma odpisuješ tak skoro?
Prečo zase vchádzame do tej veľkej skrine, nemôžme ísť po schodoch ako tí normálni ľudia zo spodných poschodí?
1. preco mu davam granule, ktore mu nechutia
2. preco som ho vytasal varechou, ked skocil na linku
3. preco som ho prepleskol, ked skocil rano o 4 na klucku od spalne a otvoril si
4. preco sa s nim nechcem mojkať rano v posteli
5. preco nemoze so mnou spavat v noci v posteli
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
A isto by sa ma chcel opýtať "Ideme von, kde mám granule, a kde schovávaš všetky piškóty?"
A urcite by som nechcela pocut jej nazor na @1 ani ze preco ju volam 90% casu uplne inymi menami a hovorim jej famfrlicek pampampampusik
heh, kúpim mu tri naraz, nech sa vytešuje
myslim, ze toto seriozne zaujima vsetkych psov
to moje druhe kuriatko by sa spytalo, kde je prvy psik lebo ho uz dlho nevidel a potom ci ho zoberiem pozriet susedovu jack rasselku, ktoru miluje
Preco mas rada macky?
Co dopice je ta korytnacka?
a nechcela by som počuť, že odkedy nebývam doma, ma už tak neľúbi a že som jej tým ublížil, a a sklamala ju
A zase tieto granule?!
Prečo vždy čakám na teba než sa môžem ísť vyondiť?!
Neškrť ma tým obojkom, však len ovoniavam kvety?!
Mne je tak zle z toľkého jedla, ale ty mi tak rád dávaš viac, a ja neviem odolaaať!
Aaaa, prečo to vrčí, nebehaj s tým po podlahe!
Prečo ma obliekaš ako človeka? Nevieš, ako mi je teplo, keď mám len svoj kožuch?
Prečo vždy pri príchode domov na mňa hodíš ten uterák, prečo ma odpisuješ tak skoro?
Prečo zase vchádzame do tej veľkej skrine, nemôžme ísť po schodoch ako tí normálni ľudia zo spodných poschodí?
2. preco som ho vytasal varechou, ked skocil na linku
3. preco som ho prepleskol, ked skocil rano o 4 na klucku od spalne a otvoril si
4. preco sa s nim nechcem mojkať rano v posteli
5. preco nemoze so mnou spavat v noci v posteli