já ti nevím....v compe mám kopu bordelu...ale kedysi sa mi páčil Tokio Hotel ..a môžte ma aj obesiť, ale doteraz si myslím, že majú aj dobré pesničky..občas
Hudbu čo som počúvala (alebo čo ešte počúvam) ovplyvnil najmä moj brat a ja som hrdá na to čo som počúvala, veľa z toho počúvam stále a nanešťastie, niektoré pesničky čo sa mi veľmi páčili už asi nikdy nenájdem
Ale je mi ľúto, že som na pekné pesničky povedala že sú hrozné len preto, aby som oponovala sestre
Pred 2-3 rokmi som nevedela čo je hudba Absolútne som sa o to nezaujímala, nepočúvala som nič. Keď som bola malá mala som rada Kukulienku(také CD , Martina Madeja(myslím, že tak sa volá a Elán A High school musical sa mi páči doteraz Nemám po izbe plagáty, peračník HSM či iné veci, ale tie pesničky sú chytľavé
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
Jednoznacne toto
isto Elan? nemyslis Zbirku?
ospravedlňuje ma že som bola malá
Ale je mi ľúto, že som na pekné pesničky povedala že sú hrozné len preto, aby som oponovala sestre
A s5 k teme kedysi som fičala na Peter Nagy a deti take tie pesnicky potom avril lavinge alebo ako sa to piše ,ozone.....