nemam rád pokrytectvo a človek co má voči niečomu predsudky a pritom o tom nič nevie. Ale to je tak celkovo skor. A potom mám rád uprimnost, nech sa deje čokolvek aj keď by ma to malo uraziť, nahnevať.
Ťažko si predstavím partnera pri sebe, sama so sebou vychádzam ťažko
No ale keď už to musí byť, tak ako v @2-som za úprimnosť za každú cenu, aj keby ma to malo uraziť. Lepšie, ako by ma mal ohovárať a sťažovať sa na mňa za mojim chrbtom. A tiež by NEsmel byť spoločenský, pretože ja sama nerada chodím medzi ľudí, iba by so mnou trpel. Proste niekto, s kým by sme si potichu sadli do izby a čítali spolu knihy bez jediného slova, a stačila by nám k šťastiu číra prítomnosť toho druhého. Proste taký ten divný, tichý, nespoločenský typ, ako ja. Boli by sme divní spolu
Vadí mi prehnaný egoizmus, s tým súvisiaci patent na rozum (všade bol, všetko vie, jeho názor je správny) a ponižovanie druhého (mňa). Dokonca by mi to vadilo viac ako neúprimnosť...
Na mojom partnerovi mi trocha vadí iba to, že berie veci príliš ľahkovážne a flegmaticky, ale viem s ním fungovať bezproblémovo.
a k @3 , ja som presne ten typ nespoločenského introverta, ale na mňa naopak pôsobí pozitívne, že mám extrovertného partnera, v tomto sa dokonale dopĺňame a vyhovuje to obom
@darkestangel Možno sa dopĺňate, ale v podstate sa neustále jeden z vás musí obetovať. Napr. ty nerada chodíš von, tak sa musíš nasilu premáhať aby si mu urobila radosť. A on možno niekedy má pocit, že ste dlho zavretí doma ale tebe to vyhovuje. Keby ste boli rovnakí, nebolo by to lepšie? Užívali by ste si spoločné veci, a tiež by ste spoločné veci neobľubovali?
@nostroma práveže nie, keď ideme skupinka max. 3 ľudí (dokopy), tak mi to vôbec neprekáža a neobmedzuje ma to, keď ide s väčšou partiou, tak s nimi jednoducho nejdem, žiadny problém a zase on je už dospelý, vybúrený muž, nemá potrebu chodiť každý víkend "do spoločnosti"
@darkestangel Teraz, ale bude vám to vyhovovať aj neskôr? Akože viem, že je to veľmi dopredu, ale predstav si tú dovolenku- manžel s deťmi pôjdu niekam a ty ostaneš doma
Ale tak keď vám to zatiaľ klape tak je dobre
@nostroma myslím, že netreba hľadať problém tam, kde nie je - ani jeden z nás sa nepremáha a nie je to natoľko zásadná vec, aby to ovplyvnilo môj výber partnera (keďže 100 % dokonalú osobu nenájdeš), toto je vec, ktorá sa bez problémov dá riešiť kompromisom či dokonca konsenzom
A možno som len slabší odvar introverta ako ty a preto to pre mňa nie je až také zásadné, ktovie mne to takto vyhovuje
Ja si myslím, že jeden zo základou dobrého vzťahu je keď partnery majú svoj voľný čas ktorý trávia osobitne so svojími koníčkami a priateľmi kde sa odreagujú. Mali by byť uprimný a povedať kde ide a nerozoberať do detajlu len pokiaľ nie je partner moc žiarlivý že potrebuje všetko vedieť. A zase naopak musia utužovať vzťah tým, že si nájdu spoločné záľuby ktoré trávia spoločne alebo niekedy stači len običajný deň keď budú spolu. Keby boli stále spolu, znudili by sa jeden druhému a začali by hľadať niečo iné z nudy alebo by si už začali liesť na nervy. Každý potrebuje svoj priestor, kde ten druhý by nemal zasahovať .
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
No ale keď už to musí byť, tak ako v @2-som za úprimnosť za každú cenu, aj keby ma to malo uraziť. Lepšie, ako by ma mal ohovárať a sťažovať sa na mňa za mojim chrbtom. A tiež by NEsmel byť spoločenský, pretože ja sama nerada chodím medzi ľudí, iba by so mnou trpel. Proste niekto, s kým by sme si potichu sadli do izby a čítali spolu knihy bez jediného slova, a stačila by nám k šťastiu číra prítomnosť toho druhého. Proste taký ten divný, tichý, nespoločenský typ, ako ja. Boli by sme divní spolu
Na mojom partnerovi mi trocha vadí iba to, že berie veci príliš ľahkovážne a flegmaticky, ale viem s ním fungovať bezproblémovo.
a k @3 , ja som presne ten typ nespoločenského introverta, ale na mňa naopak pôsobí pozitívne, že mám extrovertného partnera, v tomto sa dokonale dopĺňame a vyhovuje to obom
Ale tak keď vám to zatiaľ klape tak je dobre
A možno som len slabší odvar introverta ako ty a preto to pre mňa nie je až také zásadné, ktovie mne to takto vyhovuje
základov
partneri
svojimi
úprimní
detailu
obyčajný
liezť