Niekedy sa stáva, že niektorí ľudia to šťastie nemajú. Síce dostanú prácu svojích snov a majú ju, majú dobré finančné ohodnotenie, práca ich bavi, napĺňa a ich šťastnými a užitočnými, ale nemajú to šťastie na kolegov. Kolegovia sú zlí, neznesitelní, žiar
Myslím si, že teraz mám super kolegov a celkovo som mal na brigádach väčšinou šťastie na super ľudí
keby sme mali porovnať, že či je lepšie mať super kolegov alebo super plat, tak najlepšie je oboje . Ale aj tak ak máte tráviť spolu veľa času v jednej miestnosti/ pri jednej práci, tak pre zdravie je lepšie mať super kolegov ako iba super plat
hm... ťažko povedať. radšej by som si vybrala tú lepšie finančne ohodnotenú. ale byť medzi ľuďmi, ktorí sú zlí, zákerní, a dávajú ti to posítiť, to by som asi nevydržala.
mám rada tú prácu, ktorú momentálne mám a je z tej druhej kategórie. platiť by mohli lepšie, ale svojich kolegov zbožňujem (ale tak je to len brigáda, čiže tam si veľmi nenavyberám
Nie s každým si človek rozumie, takže by mi neprekážalo ak by som si nemala veľmi čo povedať s kolegom v práci.
Ale ak by som mala za kolegov ľudí, ktorí by nič nerobili, prípadne by len robili intrigy, tak by som asi určite chcela zmeniť čo najskôr zamestnanie.
Samozrejme, že je najlepšie, ak má človek takých kolegov, že sa kvôli ním teší do práce, ale ľudia sú rôzny, málokedy je medzi kolegami úplna zhoda pováh.
Takže ani vzájomný neutrálny- len pracovný vzťah by mi neprekážal.
nech sú si kolegovia, akí chcú, ale nech robia veci dovtedy, kedy majú, lebo ak mi budú stáť projekty na tom, že niekto váľa šunky, tak budem rituálne vraždiť.
záleží od práce a nakoľko by to bolo znesiteľné. určite by som nerobila niekde, kde by mi niekto podrážal nohy alebo by som sa cítila ako handra. na druhej strane, ani v práci, ktorá ma frustruje by som asi nevydržala. žiadny extrém nie je dobrý
zajtra nastupujem do novej tak som zvedavý ale čo som mohol hovoriť z manažérmi tak boli veľmi ústretoví a priateľský. V podstate ale také veci nejak neriešim. vNegatívnu skúsenosť mám z jednej firmy nebudem menovať kde som robil jeden deň za pásom...boli tam dve ženy(jedna asi 60 ročná bývala učiteľka druhá jej žiačka asi 40 ročná tiež učiteľka) obe neskutočné smradľavé a rozkysnuté a jeden taký zmätok asi 25 ročný frajerik z reťazou na krku čo sa tváril ako majster sveta vo svojom rajóne a vyslovene ich psychicky šikanoval.
zajtra nastupujem do novej tak som zvedavý ale čo som mohol hovoriť z manažérmi tak boli veľmi ústretoví a priateľský. V podstate ale také veci nejak neriešim. Väčšinou som mal možnosť robiť z veľmi inteligentnými ľuďmi a to aj vo fyzicky náročnej práci aj v tej mozgovo .
Negatívnu skúsenosť mám z jednej firmy nebudem menovať kde som robil jeden deň za pásom...boli tam dve ženy(jedna asi 60 ročná bývala učiteľka druhá jej žiačka asi 40 ročná tiež učiteľka) obe neskutočné smradľavé a rozkysnuté(ako sorry ale vážne to bolo hrozné) a jeden taký zmätok asi 25 ročný frajerik z reťazou na krku čo sa tváril ako majster sveta vo svojom rajóne a vyslovene ich psychicky šikanoval. To by som dlho nezniesol a skôr alebo neskôr by som mu jednu natiahol...
pokiaľ sa mi nepodarí dosiahnuť aspoň jednu z mojich vysnívaných, nebudem mať pokoja - čiže tá "zlá práca" padá...aj keby som mal za kolegov anjelikov...
a pokiaľ by som v mojom dream jobe nedajbože prichádzal do kontaktu so samými zmätkami, určite by som sa snažil zmeniť pracovisko... ale z fachu ako takého by ma to nevyhnalo.
ja sa na svojich kolegov vôbec nesťažujem čiže momrntálne ako pracujúci študent som spokojná, v budúcnosti by som však radšej robila nejaké slobodné povolanie, oklieštené maximálne tak diplomatickým protokolom
Hadam len s nimi nejako vyjdem.. su to predsa ludia, co maju pravdepodobne aspon scasti podobne zaujmy, ako ja, takze preco by sme sa nemali za kazdu cenu vystat?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
keby sme mali porovnať, že či je lepšie mať super kolegov alebo super plat, tak najlepšie je oboje . Ale aj tak ak máte tráviť spolu veľa času v jednej miestnosti/ pri jednej práci, tak pre zdravie je lepšie mať super kolegov ako iba super plat
kolegov-dobrych
mám rada tú prácu, ktorú momentálne mám a je z tej druhej kategórie. platiť by mohli lepšie, ale svojich kolegov zbožňujem (ale tak je to len brigáda, čiže tam si veľmi nenavyberám
Ale ak by som mala za kolegov ľudí, ktorí by nič nerobili, prípadne by len robili intrigy, tak by som asi určite chcela zmeniť čo najskôr zamestnanie.
Samozrejme, že je najlepšie, ak má človek takých kolegov, že sa kvôli ním teší do práce, ale ľudia sú rôzny, málokedy je medzi kolegami úplna zhoda pováh.
Takže ani vzájomný neutrálny- len pracovný vzťah by mi neprekážal.
Negatívnu skúsenosť mám z jednej firmy nebudem menovať kde som robil jeden deň za pásom...boli tam dve ženy(jedna asi 60 ročná bývala učiteľka druhá jej žiačka asi 40 ročná tiež učiteľka) obe neskutočné smradľavé a rozkysnuté(ako sorry ale vážne to bolo hrozné) a jeden taký zmätok asi 25 ročný frajerik z reťazou na krku čo sa tváril ako majster sveta vo svojom rajóne a vyslovene ich psychicky šikanoval. To by som dlho nezniesol a skôr alebo neskôr by som mu jednu natiahol...
a pokiaľ by som v mojom dream jobe nedajbože prichádzal do kontaktu so samými zmätkami, určite by som sa snažil zmeniť pracovisko... ale z fachu ako takého by ma to nevyhnalo.
Najlepšie by bolo, keby "kolegovia" boli mojími podriadenými..
vtipalkovia, kecalkovia, zasivaci a iny "stay away from me"