Ja vodiča v MHD,deratizér,smetiar,urológ/gynekológ, učiteľka v škôlke či škole...alebo niekde zavretá v kancelárii s x ďalšími ľuďmi,poisťováka,robotníka...
nič kde by som musela pracovať s deťmi, celý deň sedieť pri počítači, šoférovať, niečo ručne vyrábať, takisto by som nechcela byť lekárka (akákoľvek) alebo učiteľka... a určite je ich viac, len mi teraz nenapadajú
presne taký ten typ, ktorý buď obvoláva, alebo chodí po domoch alebo iným spôsobom otravuje ľudí.
prostitútku. a nechcela by som asi ani líčiť mŕtvoly.. a hlavne by som nechcela robiť v bitúnkoch, to ani keby neviem jak na pokraji zúfalosti by som bola. nikdy.
prečo tu spomínate prostitúciu? to je odkedy povolanie?
Upratovačku. Nie preto že by to bola ťažká práca, v podstate som doma upratovačkou každý deň ale je to také podradné . Alebo chyžnú, slúžku. To je ešte také čo by som nechcela. A ešte robotníka v závode. To je taká nudná práca, nezáživná.
Kancelárske práce mi nevadia kedže to aj robím ale nechcem tak určite skončiť. Chcela by som zaujímavejšiu prácu a možno aj trocha dôležitejšiu.
asi väčšinu manuálnych prác by som nechcela ale tak ak by nebolo na výber tak aj to by som zobrala. a ešte učiť deti. učiť na nejak jazykovke to už skôr
@nikoll92 ale ked robis obchodnika, alebo obchodneho zastupcu a mas fixne dve kila, tak sa mozes rovno obesit.. ziadna istota, ze zarobis dostatok na seba..
@useless presne viem aké sú tam podmienky keďže mne blízky to robí pomaly sto rokov a ver že nikdy nenastane situácia že by si nezarobil, ono ide o to že v tom musíš byť fakt dobrý, to nemôže robiť hocikto..a fixne nemáš nič
nechcela by som robiť žiadnu prácu spojenú ľuďmi, uz vonkoncom nie takú, kde ja im vyvolávam a obtažujem ich
v podstate žiadnu okrem kancelárskych prác/prác pri PC ... manuálnych/kreatívnych... možno ešte pásová výroba by mi neprekážala. ale kolegov nech mám aspoň dva metre odo mňa
prostitútka, striptérka,mníška (ak sa to ráta medzi povolania -podľa mna je to skôr poslanie...), plavčík (neviem plávať , kancelárske bez pohybu roboty ako napr. účtovníctvo, finančné analýzy kde by som bola jednou nohou v base, učiteľka ZŠ v rómskych osadách tuto na okolí, hrobár, patológ (nemyslím tým súdna medicína), kardio/neuro/plastický chirurg (to by teda vyzeralo ), práca vo výškach, veštica, právnička
ucitelka. to je jedno, ci v skole, jazykovke,...nemam rada hovorit druhemu, co a ako ma robit, vysvetlovat. ooo to bolo hrozne, ked za mnou prisiel nenauceny spoluziak, ze nauc maaaaaaa. a o com to bolooooooooo. jak male decko. ked nevie, tak ma schytat trest - zlu znamku alebo trpnut pri vyvolavani a ja tiez som nikdy nedrankala o doucenie od nikoho. kks ucitelka to je najpodradnejsie (v hodnotovom rebricku mojej moralky).
Finančného experta. Poznám síce len troch, ale úplne vidno, ako odpodzujúco pôsobia na iných ľudí (teda najmä na tých, ktorých nebaví stále rozprávať len o peniazoch)
@borovy vsak nic proti nim nemaju, len sa na to necitia a chcu radsej robit ine. a kde by sme boli bez tych povolani robiacich s financiami? tiez ich nemam rada, ale troska systematiky nevadi
Všeobecne takú, kde celý deň sedíte na riti. Nepotrebujem sa zas nabehať, ale napr. teraz učím v jazykovke a vyhovuje mi, že stojím a nesedím niekde za kompom.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
71 komentov
prostitútku. a nechcela by som asi ani líčiť mŕtvoly.. a hlavne by som nechcela robiť v bitúnkoch, to ani keby neviem jak na pokraji zúfalosti by som bola. nikdy.
ja by som nemohla robiť jedine zubárku, lebo by som bola permanentne odpadnutá.. inak si tiež myslím, že v prípade núdze by som si zvykla na všetko
Upratovačku. Nie preto že by to bola ťažká práca, v podstate som doma upratovačkou každý deň ale je to také podradné . Alebo chyžnú, slúžku. To je ešte také čo by som nechcela. A ešte robotníka v závode. To je taká nudná práca, nezáživná.
Kancelárske práce mi nevadia kedže to aj robím ale nechcem tak určite skončiť. Chcela by som zaujímavejšiu prácu a možno aj trocha dôležitejšiu.
a všetky práce typu predavačka, čašníčka, . jednoducho by som nezniesla pocit že mám niekoho "obskakovať" alebo ako to nazvať..
v podstate žiadnu okrem kancelárskych prác/prác pri PC ... manuálnych/kreatívnych... možno ešte pásová výroba by mi neprekážala. ale kolegov nech mám aspoň dva metre odo mňa
Ale také je už v tejto dobe skoro všetko, takže naozaj netuším, že čo chcem/budem robiť.
Kým platia,tak sa makať dá.
Vyslovene by som však nemala žalúdok robiť na bitúnku,alebo v kafilérii...
fuj, vsetci ti obchodni zastupci, aaaaaaaaa
okrem toho väčšinu manuálnych prác typu upratovačka atď.
Nechcela by som robit s peniazmi. Inak si cenim kazde a hlavne pomahajuce povolanie,je to uzasna sebarealizacia.
@0 zato ze teba to nebaví tak sa hned jedna o uplne degradovaný job ? ludia bud robia pre peniaze alebo to co ich baví, viac je tích z prvej skupiny