@veroikan no dobre ... ale keby si mala tuto "super supershcopnost" , tak by okolo teba boli furt nejaky novinary , fotili by si ta ako zviera ... ano , to uz su realne dosledky o ktorcyh asi nehovoris .. ja len tak ...ze boh nas preto stvoril akych sme , aby sme mali co robit tie miliony rokov
najlepšie by bolo lietať a pritom sa zneviditeľniť. aby po mne nemohli strieľať. vždycky som chcela byť vták a vždy som mala traumu, že by ma zostrelili
Ovládanie počasia. Na tom by som sa neskutočne nabalil a nepotreboval by som sa ani zaoberať blbým čítaním myšlienok alebo zneviditeľnovaním sa a podobne.
telepatia, to by som v niektorych konkretnych pripadoch strasne rada vyuzila. neviditelnost, byt prítomna pri niektorych veicach kde to inak nie je mozne a lietanie pre ten pocit slobody (ale musela bys om byt jedina co vie lietat, keby vieme vsetci necitila by som sa vynimocna)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
68 komentov
ale inak viditeľnosť (nie, nechýba mi predpona)
no ale to je vies ze "co keby" , "co keby" co keby som zjedol morskeho jezka ? vies
(čerpám s " No Ordinary Family" )
+ by ti to dalo stopercentnu uspesnost pri baleni zien 8)
ale potom by boli celé osrané